Verizon’dan akıllı saat kullanıcılarına şok: Fiyatlar yüzde 50 artıyor!

Verizon’un akıllı saat planları, 3 Haziran itibarıyla yüzde 50 oranında bir fiyat artışına uğrayacak.

Akıllı saat pazarında dengeleri değiştirecek bir haberle karşı karşıyayız. Verizon, akıllı saat planlarının fiyatlarında ciddi bir artışa gidiyor. Bu değişiklik, kullanıcıların cebini doğrudan etkileyecek.

Verizon’un akıllı saat planları, 3 Haziran itibarıyla yüzde 50 oranında bir fiyat artışına uğrayacak. Yeni planlar, vergiler hariç aylık 15 dolar olacak. Bu, önceki 10 dolarlık fiyata göre oldukça büyük bir sıçrama ve kullanıcılar için önemli bir maliyet artışı anlamına geliyor.

Verizon
Verizon

Kullanıcılar arasında bu fiyat artışı, elbette ki hoşnutsuzluk yarattı. Özellikle ödeme planları üzerinden hizmet alan müşteriler, bu artıştan kaçınmanın mümkün olmadığına dair bilgilendirildi. Verizon, müşterilere gönderdiği e-postada, “Sektör lideri ağımızı ve hizmetlerimizi iyileştirmeye devam etmek için, belirli Akıllı Saat veri planlarının fiyatı 3 Haziran 2024 itibarıyla değişecek” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir nebze olsun teselli verici olan nokta, eğer akıllı saat hattınızda herhangi bir indirim varsa, bu indirim yeni fiyatlandırmaya da uygulanacak. Ancak, fiyat artışı nedeniyle hizmeti iptal etmek isteyenler için durum pek de iç açıcı değil. Verizon ile akıllı saat üzerinden sözleşmesi olan kullanıcılar, hizmeti iptal etmek istediklerinde kalan bakiyeyi tamamen ödemek zorunda kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu