Vestel’den Fenerbahçelilere özel telefon ve televizyon

Fenerbahçe ile anlaşan Vestel, taraftarlar için özel televizyonlar ve cep telefonları üretmeye başladı. Fenerbahçe logolu 4K televizyonlar ve cep telefonları Fenerbahçe logosu ile açılacak, ‘Gururla Fenerli’ sloganı ile kapanacak. Fenerbahçelilere özel telefon ve televizyonlar, tüm Fenerium mağazalarında ve Vestel satış noktalarında satılacak.


Vestel, Fenerbahçe taraftarlarını, Fenerbahçe logolu Vestel TV’ler ve Venus telefonlarla buluşturdu. Yapılan lisans anlaşması ile Fenerbahçe logolu ürünler tüm Fenerium mağazlarında ve Vestel satış noktalarında taraftarlar ile buluşacak.

Projenin detayları Vestel Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler, Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban ve Fenerium Genel Müdürü Sayın Mümtaz Karakaya’nın katıldığı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

İlgili Makaleler

fenerbahce-venus-cw

Vestel’in Fenerbahçe için özel olarak ürettiği,  Vestel 49”4K Smart TV 2399 TL, 43” SMART TV ise 1799 TL’den satılacak. Proje kapsamında sunulan bir diğer ürün, Vestel’in akıllı telefonu Venus ise arka kapağında yer alan Fenerbahçe logosu ile taraftarları cezbedecek. Vestel Venus’ler 549 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu