Yeni Honor Play telefonu geliyor

Honor, Play serisi ile büyük başarılar elde etti. Son gelen haberlere göre ise şirket bu seriye yeni bir telefon eklenmenin hazırlığında.

Honor, Huawei’nin bir yan kuruluşu olarak çalışmalarına başladığından beri düzenli bir şekilde yeni telefonlar çıkarmaya devam ediyor. Çıkardığı akıllı telefonlar ile sadık bir kullanıcı kitlesi yakalayan ve Honor Play serisi ile büyük başarılar elde eden şirket, bu seriye yeni bir telefon eklenmeye hazırlanıyor.

Bilgi, Honor Play serisinin ürün yöneticisi Wei Xiaolong tarafından bir Weibo sohbetinde açıklandı. Wei Xiaolong’a göre, yeni nesil Honor Play akıllı telefon önümüzdeki ay geliyor. Xiaolong yeni telefonun hızlı şarj desteği alacağını da sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz yıl Honor, Honor Play4 ve Honor Play4 Pro’yu duyurdu. Standart model, Dimensity 800 işlemci, 64MP dörtlü kamera kurulumu ve 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 4300mAh pil ile bütçe 5G orta sınıf telefon olarak piyasaya sürüldü.

Honor Play4 Pro ise başlık altında Kirin 990 5G işlemciye sahip amiral gemisi telefon olarak lanse edildi. Cihaz çift öne bakan kamera, 40MP çift arka kamera ve 40W hızlı şarjı destekleyen 4200mAh bataryaya sahip. Telefonda ayrıca arka kameraların yanında, insanların ve nesnelerin sıcaklığını ölçmek için kullanılabilen bir IR sıcaklık sensörü bulunuyor.

Honor’un her ikisi de 4G akıllı telefonlar olan Honor Play4T ve Honor Play4T Pro’yu da piyasaya sürdüğünü belirtmekte fayda var.

Bu yıl piyasaya sürülmesi planlanan iki Honor Play modelinin mi yoksa bir tane mi olacağından henüz emin değiliz. Bununla birlikte, bizi en çok heyecanlandıran şey, cihazlara güç sağlayacak yonga seti. Yeni Honor Play, bu yıl Snapdragon işlemcili ilk Honor telefon olacak mı? Zaman gösterecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu