Honor Play 20 Pro Çin’de yapılan lansmanda tanıtıldı

Honor dün yapılan etkinlikte yeni orta segment akıllı telefonu olan Honor Play 20 Pro'nun tanıtımını gerçekleştirdi.

ABD’nin geçtiğimiz yıl Huawei modeline yapmış olduğu yaptırımlardan etkilenmeyen Honor pazarda tüm segmentten cihazları ile boy göstermeye devam ediyor. Nisan ayında tanıtmış olduğu 20 Play modeline göre işlemci ve ekran konusunda bir hayli gelişme göstermiş olan bu model orta segmentte rakiplerini zorlayacak gibi gözüküyor.

Honor Play 20 Pro da en çok dikkat çeken değişimin işlemcisinde olduğu görülüyor. Unisoc T610’dan güç alan Play 20 Pro da MediaTek Helio G80’i beraberinde getiriyor. Realmi 6i Galaxy A32 ve Redmi 9 modellerinde de karşımıza çıkan bu çip, orta segment cihazlara göre gayet yeterli bir performans sağlıyor.

İşlemci dışında Play 20 Pro’da en çok dikkat çeken özellik ekrandaki geliştirmeler. Play 20 de HD+ çözünürlükteki IPS LCD panel yerine Full HD+ çözünürlükteki OLED tip ekran kullanılarak ürün Pro modelinde ekran konusunda kayda değer bir yükseliş sağlamış.

İlgili Makaleler

Cihaz 128 GB depolama ve 8GB ram özellikleri ile Play 20’ye göre bir değişim göstermemiş. Bununla birlikte 6.53 inç büyüklüğünde bir ekran ve 16 Megapixel ön kamera ile kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak durumda. Arka tarafta ise 64 Megapixel, 8 Megapixel ve 2 adet 2 Megapixel olmak üzere 4 kamerası bulunuyor. Ayrıca 2,5W hızlı şarj destekli 3.800 mAh pili ile kullanıma sunuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu