Yeni OKI yazıcılar bulut ve mobil uygulamaları destekliyor

Mobil ve bulut uygulamalarını destekleyen OKI yazıcılar ile baskının kolaylaşması hedefleniyor. 
Tablet, akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarlar aracılığıyla günlük işlerini yürüten kişi sayısı artarken, OKI yazıcıların mobil ve bulut baskı yetenekleri genişliyor. AirPrint, Google Cloud Print, Cortado Workplace ve ePrint gibi çok sayıda uygulamayı destekleyen OKI yazıcıları aracılığıyla mobil ve bulut baskı alınabiliyor. Mobil cihazlar ile ağa bağlı, kablosuz veya web özellikli bir yazıcıya bağlanarak yada Google Cloud Baskı ile ağ bağlantısına gerek olmadan cloud üzerinden baskı gerçekleştirilebiliyor.

Google Cloud Print servisi ile uyumlu çalışıyor

OKI yazıcılar Google Cloud Print servisi ile uyumlu çalışarak bulut baskı avantajını sunuyor. iPhone iPad ve Android cihazlar ile uyumlu olan, akıllı telefon veya bilgisayarlar aracılığıyla baskı yapılabilmesini sağlayan uygulamadan yararlanmanızı sağlayan çok sayda Cloud Print Ready™ OKI yazıcısı bulunuyor.
Google Cloud Print ile, doğrudan Google hesabından tek bir tıklamayla yazıcıları güvenli şekilde paylaşmak ve yazdırma işlerini yönetmek de aynı derecede kolay oluyor.

Wİ-Fİ ağına bağlanması yeterli oluyor

OKI yazıcılarla uyumlu olan Apple Inc tarafından geliştirilen AirPrint, iPhone, iPad veya iPod Touch gibi Apple cihazları aracılığıyla baskı yapmayı sağlıyor. Geliştirilen teknoloji sayesinde baskı almak için yazılım ve sürücü indirmeye, cihaz yapılandırmaya gerek kalmıyor. Yazıcının iOS cihazınız ile aynı Wi-Fi ağına bağlanması yeterli oluyor.
AirPrint tek fonksiyonlu siyah-beyaz B serisi, çok fonksiyonlu (MFP) siyah beyaz MB serisi ve çok fonksiyonlu renkli MC serisi OKI yazıcıları ile kullanılabiliyor.

Dosyalara istenilen yerden erişme imkanı

Bir OKI ortağı olan Cortado’nun geliştirdiği Cortado Workplace tablet, akıllı telefon, PC veya Mac ile baskı yapılmasına imkan veren bir mobil baskı uygulaması. iPhone, iPad, iPod Touch, BlackBerry, Android ve Symbian ile uyumlu olan uygulama dosyalarınıza istediğiniz yerden, istediğiniz zaman erişme, bunları diğer cihazlara kopyalayalama ve basmayı mümkün kılıyor. Cortado Workplace, OKI’nin yazıcı ve MFP portföyü ile tam uyum içinde çalışıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu