ZTE, Axon 7 Mini’yi duyurdu

ZTE, IFA 2016’da AXON 7 serisinin yeni üyesi AXON 7 Mini’yi duyurdu.

AXON 7 Mini, AXON 7’nin sahip olduğu  tasarım,  ses deneyimi ve  özellikleri, 5,2 inç ekrana sahip daha kompakt bir gövdede sunuyor.
ZTE AXON 7 Mini’de Asahi Kasei Microdevices (AKM) tarafından geliştirilmiş özel bir ses işlemcisi kullanılıyor.Dolby Atmos® teknolojisine sahip hoparlörler, sinemalardaki 7.1 çevresel ses deneyimine yakın bir performans sergiliyor.

BMW Group bünyesinde yer alan Designworks ile birlikte tasarlanan AXON 7 Mini, yuvarlatılmış kenarlı yekpare metal gövdeye sahip.

Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 617 işlemci, 3GB RAM, 32GB ROM, SIM kart/microSD kart slotu ve Android 6.0 işletim sistemiyle ZTE AXON 7 Mini güç, performans ve yüksek kalitenin küçük boyutlarda da sunulabileceğini kanıtlıyor. 2705mAH pili ile tüm gün rahatlıkla kullanılabilen AXON 7 Mini, Qualcomm® Quick Charge™ teknolojisi sayesinde 30 dakika içinde %50 oranında şarj edilebiliyor. AXON 7 Mini yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilen 16 MP arka, 8 MP ön kameraya da sahip. Ürünün arka tarafında bir de parmak izi okuyucu bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu