Adobe Express, Firefly AI aracını iOS ve Android’e getiriyor!

Uygulamanın bulut tabanlı yapay zeka özellikleri, kullanıcıların yaratıcılıklarını artırmalarına olanak tanıyor.

Adobe, mobil tasarım platformu Adobe Express’in yeni beta sürümünü duyurdu. Mobil kullanıcılar için tasarlanan bu yeni uygulama, yaratıcılığı artıran özellikleriyle ön plana çıkıyor. Adobe Express Beta, kullanıcıların sosyal medya gönderileri, afişler ve web banner’ları gibi çeşitli tasarımları kolayca üretebilmesine olanak tanıyor.

Bu beta sürümü, Adobe’nin Creative Cloud üyelerine özel bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar, mobil uygulama içinde Photoshop ve Illustrator dosyalarına erişip düzenleme yapabiliyor. Ayrıca, Premium özellikler beta sürümünde ücretsiz olarak sunulurken, Firefly destekli üretken yapay zeka özelliklerinin kullanımı için kredi sistemi uygulanıyor.

Adobe Express Beta, masaüstü sürümüyle aynı platformu paylaşıyor ve iş birlikçi çalışma imkanı sunuyor. Bu özellik, takımların aynı projeler için hem masaüstü hem de mobil cihazlar üzerinden birlikte çalışmasını sağlıyor.

Uygulamanın bulut tabanlı yapay zeka özellikleri, kullanıcıların yaratıcılıklarını artırmalarına olanak tanıyor. Ancak, desteklenen cihazların listesine dikkat etmek gerekiyor çünkü tüm akıllı telefonlarla uyumlu olmayabilir.

Adobe Express Beta, mobil tasarım dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Kullanıcılar, yaratıcı projelerini her zaman ve her yerde kolayca yönetebilecekleri bu yenilikçi uygulamayı deneyebilirler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu