Adobe, iş dünyası için özel bir yenilik sunuyor: Firefly for Enterprise

Firefly, anında içerik üretme yeteneğiyle şirketlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve pazarlama stratejilerini güçlendirmek için yeni bir çözüm sunuyor.

Adobe, iş dünyası için Firefly for Enterprise adını taşıyan yeni bir platform sunuyor. Bu platform, şirketlerin hızla büyüyen içerik oluşturma taleplerine cevap verebilme yeteneğini artırmayı amaçlıyor. Firefly, metin tabanlı açıklamaları kullanarak tüm çalışanlara anında görsel ve metin oluşturma imkanı sağlıyor.

Kullanıcılar, Firefly platformuna Adobe Creative Cloud, Adobe Express veya bağımsız Firefly uygulaması üzerinden erişim sağlayabiliyor. Ayrıca, şirketler, kendi markalarına özgü varlıklarla AI modelini eğiterek Firefly’ı kendi ekosistemlerine entegre edebilirler.

Firefly’ın ticari kullanımda güvenli olmasını sağlamak için Adobe, platformu Adobe Stock görselleri, açık lisanslı içerik ve telif hakkı kısıtlamaları olmayan içeriklerle eğitti. Firefly, diğer AI modellerinin aksine, eğitim verilerini açıklamadığından kuruluşlar için telif hakkı sorunlarına yol açabilecek bir durumdan kaçınıyor. Firefly’ın yüksek kaliteli sonuçları, jeneratif AI çözümlerini keşfetmek isteyen işletmeler için cazip hale geliyor.

Mart 2023’te başlatılan Firefly beta sürümünde, kullanıcılar tarafından 200 milyondan fazla görüntü oluşturulmaya devam ediyor. Ayrıca, Photoshop’un yeni Firefly destekli Generative Fill özelliği ile sadece iki haftada 150 milyondan fazla görüntü oluşturuldu. Adobe ayrıca, organizasyonlar arası iş birliğini desteklemek amacıyla tasarlanmış yeni bir Kurumsal seviye Adobe Express ürününü de başlattı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu