Alienware ilk 500Hz oyun monitörünü tanıttı

Buluşa uygun olarak adlandırılan 24,5 inç 500Hz Oyun Monitörü, Full HD ekrana ve 500Hz'e hız aşırtabilen 480Hz doğal yenileme hızına sahip.

Alienware’in en yeni ekranıyla ilgilenmek isterseniz, Dell markası ilk 500Hz monitörünü tanıttı. Buluşa uygun olarak adlandırılan 24,5 inç 500Hz Oyun Monitörü, Full HD ekrana ve 500Hz’e hız aşırtabilen 480Hz doğal yenileme hızına sahip. Monitörde bir IPS paneli bulunuyor ve NVIDIA, G-Sync uyumlu olduğunu onayladı. Bu sebeple desteklenen bir grafik kartınız varsa sorunsuz bir oyun sunacağının garantisini veriyor. Ayrıca yüzde 99 sRGB renk kapsamına, daha geniş görüş açılarında doğru renkler ve canlı görseller sağlamaya yardımcı olması gereken VESA DisplayHDR 400’e sahip.

Tüm bunlara ek olarak Alienware, TUV sertifikalı ComfortView Plus özelliğinin mavi ışığı azaltırken gerçeğe yakın renklerin görüntülenmesine yardımcı olacağını da belirtiyor. Monitör standart olarak NVIDIA’nın Reflex Analyzer’ı ile birlikte geliyor. Bu, sistem gecikme sürenizi ve bilgisayar performansınızı daha iyi anlamanıza yardımcı olacak.

Monitör, masanızda minimum yer kaplayacak çünkü farenizi ve klavyenizi istediğiniz gibi konumlandırmanız için size daha fazla alan bırakacak şekilde tasarlanmış altıgen bir tabana sahip. Yerleşik geri çekilebilir kulaklık askısı başka bir kullanışlı özellik ve monitör tamamen özelleştirilebilir AlienFX arkadan aydınlatma sunuyor.

Ama bütün bu özellikleri sunmasına rağmen Alienware, 500 Hz Oyun Monitörünün fiyatını henüz açıklamadı. Bunu, 21 Mart’ta Kuzey Amerika’da yapılacak olan teşhir gemilerinden önce yapacak. Eğer buna sahip değilseniz, NVIDIA RTX 4090 gibi 500 Hz’lik yenileme hızlarını destekleyebilen bir GPU almanız için size biraz zaman tanıyacak. Bu süre içerisinde araştırmanızı rahatça yapabilirsiniz. Alienware oyun monitörüyle ilgili henüz başka bir bilgi açıklanmadı. Özellikle de fiyatının ne kadar olacağı konusu fazlasıyla merak ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu