Apple Pay daha güvenli: Sanal kartlarla tanışın!

Sanal kart numaraları, Apple Cash bakiyenizden bağımsız olarak oluşturulur ve her işlem için ayrı bir numara kullanılır.

Apple, iOS 17.4 beta sürümünde Apple Cash’e sanal kart desteği ekledi. Bu yeni özellik, Apple Cash kullanıcılarının, Apple Pay ile online alışverişlerde ve mağazalarda tek kullanımlık sanal kart numaraları kullanmalarına imkan veriyor.

Sanal kart numaraları, Apple Cash bakiyenizden bağımsız olarak oluşturulur ve her işlem için ayrı bir numara kullanılır. Bu sayede, gerçek kart numaranızın çalınma veya ele geçirilme riski azalır ve harcamalarınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olursunuz.

Apple Cash, iOS 17.4 beta sürümüne sanal kart desteği ekliyor
Apple Cash, iOS 17.4 beta sürümüne sanal kart desteği ekliyor

Sanal kart numaraları, Apple Cüzdan uygulamasında kolayca oluşturulabilir ve yönetilebilir. Bir sanal kart oluşturmak için, Apple Cüzdan uygulamasını açın, Apple Cash kartınıza tıklayın ve “Sanal Kart Oluştur” seçeneğini seçin.

Sanal kart numaraları, Apple’ın gelişmiş güvenlik teknolojileriyle korunur. Her sanal kart numarası, bir CVV ve son kullanma tarihi ile birlikte oluşturulur ve bu bilgiler yalnızca bir kez kullanılabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu