Apple, uygun fiyatlı USB-C Apple Pencil’ı duyurdu

Daha uygun fiyatlı Apple Pencil, iPad'lere kolayca entegre edilebiliyor.

Apple, iPad kullanıcılarına daha fazla erişilebilirlik sunmak için yeni Apple Pencil modelini tanıttı. USB-C bağlantı noktasıyla birlikte gelen bu daha uygun fiyatlı Apple Pencil, iPad’lere kolayca entegre edilebiliyor.

USB-C Apple Pencil: Pratik ve ekonomik

Bu yeni Apple Pencil modeli, USB-C bağlantı noktasına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Özellikle kullanıcıların, daha geniş bir yelpazede iPad modelleriyle uyumlu bir şekilde kullanmasına imkan tanıyor. Hem uygun fiyatı hem de pratik kullanımıyla bu Pencil, iPad kullanıcıları için cazip bir seçenek sunuyor.

Özellikler karşılaştırması

Ancak, bu daha uygun fiyatlı seçenek, bazı ileri düzey özellikleri sunmuyor. Basınç hassasiyeti, kablosuz eşleştirme ve şarj özellikleri ile araçlar arasında geçiş sağlayan çift dokunma gibi gelişmiş fonksiyonları desteklemiyor. Yine de, M2 modelli iPad Pro’larla kullanıldığında hala hover özelliğini destekliyor. Özellikleri açısından daha kısıtlı olmasına rağmen, USB-C Apple Pencil, 79 dolarlık uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Apple, kullanıcılarını memnun etmek ve iPad ailesine uygun fiyatlı bir çözüm sunmak adına bu yeni Apple Pencil’i yakında piyasaya sürecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu