Apple Watch Ultra 2, 3D baskı teknolojisiyle üretilecek

Böylelikle Apple Watch Ultra 2'nin üretim maliyetleri ve süresi önemli ölçüde iyileştirilecek.

Apple Watch Ultra 2’nin 2023’ün ikinci yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Elde edilen bilgilere göre, şirket, Apple Watch Ultra’nın bazı titanyum mekanik parçalarını 3D baskı yöntemiyle üretecek.

Hangi parçaların 3D baskı yöntemiyle üretileceği henüz bilinmese de, yeni sürece uygun olan parçaların “arka uç işlemleri için hâlâ CNC işlemine tabi tutulması gerekiyor. Eğer başarılı olunursa, Apple Watch Ultra 2’nin üretim maliyetleri ve süresi önemli ölçüde iyileştirilecek. Öyle ki Apple Watch Ultra, sağlam tasarımı, uzun pil ömrü ve canlı ekranıyla, doğa tutkunlarının yanı sıra geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından da tercih edilen bir ürün.

Bu arada, Apple, birkaç ay süren beta testlerinin ardından watchOS 10’u da sunacak. Yeni özellikler arasında arayüzde büyük değişiklikler, akıllı yığın widget’lar, Kontrol Merkezi etkinleştirme ve yürüyüş antrenmanı gibi özellikler bulunacak.

Mevcut Apple Watch Ultra’nın fiyatı 799 dolar ve çıkışından beri önemli bir indirime tabi tutulmadı. Yeni modelin piyasaya sürülmesiyle birlikte, birinci nesil modelin fiyatında düşüş yaşanması bekleniyor. Ancak Apple’ın yeni model için aynı fiyat noktasını hedefleyip hedeflemeyeceği veya yeniliklerin fiyatı artırıp artırmayacağı henüz net değil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu