Apple’dan yeni çağ açtıracak MacBook Prolar geliyor

Elde edilen bilgilere göre Apple yeni 14 ve 16 inç MacBook Pro’larını tanıtacak. Bu ürünler tanıtıldıktan sonra çok ses getireceğe benziyor.

Apple tarafından ‘Hiç sınır tanımaz’ olarak adlandırılan süper güçlü MacBook Prolar gücü ve verimliliği uç noktalara taşıyor. Haydi gelin hep birlikte bu laptopları inceleyelim:

M2 Pro, 12 adede kadar çekirdekle yapılandırılabilen CPU’ya ve 200 GBps bellek bant genişliğine sahip. Aynı zamanda M2 Max ise 12 çekirdekli CPU ve 400 GBps bellek bant genişliğini bulunduruyor.

Apple profesyonel kullanıcılara yönelik yeni bir çağ başlatıyor. Buna bağlı olarak olağanüstü performans sunacağının da garantisini veriyor.

M2 Pro ve M2 Max güç çipleriyle profesyonellere 23 adede kadar 4K ProRes video akışı oynatma şansı sunuyor. Ayrıca iki adede kadar da harici ekran desteği veriyor. Bu son derece faydalı olacaktır. Eğer işiniz sürekli bilgisayardaysa ve çok iyi bir ürüne ihtiyacınız varsa, işte Apple size bunu veriyor!

Buna ek olarak M2 Max da 96 GB’a kadar birleşik bellek sunuyor ve aynı zamanda dört adede kadar harici ekran desteği veriyor. 10 adede kadar da 8K ProRes video akışı oynatma özelliğiyle geliyor. İstediğiniz boyutu ve çipi de seçebiliyorsunuz. Hangisini seçerseniz seçin hepsi hızlı çalışmayı içeriyor.

Her iki model de uzun zamandır tanıtılmayı bekliyordu. Size yepyeni bir teknoloji çağının kapılarını açtıran bu ürüne ulaşmanız da mümkün. Bunlar bir laptoptan daha fazlası…

Eğer siz daha Apple’ın M2 Pro ve M2 Max’i ile tanışmadıysanız hemen harekete geçmelisiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu