Dell, yeni kurumsal ürün ailesini tanıttı

Dell, geleceğin mobil iş yaşamı için uygun kurumsal bilgisayarlarını, Dell Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında duyurdu.

Dell_Turkiye-Didem_Duru-cw
Dell Türkiye Ülke Müdürü Didem Duru

Dell, yenilediği Latitude, Precision, Vostro ve Optiplex serileriyle hem ofiste hem de ofis dışında çalışanların tüm ihtiyaçlarını Windows 10 ayrıcalığıyla karşılıyor. “Müşterilerin ihtiyaçlarını yıllar öncesinden sezerek bu ihtiyaçları karşılamanın tek yolu onlarla yakın bir ilişki kurarak tüm geri bildirimlerini dikkate almaktan geçiyor” diyen Dell EMEA Kurumsal Ürünler Pazarlama Müdürü Burak Ereren, Dell’in planlama sürecinin de bu noktada önem kazandığını belirtiyor.
Dell şimdiye kadar geliştirdiği en küçük ve en ince iş istasyonu Dell Precision 15 5000 serisiyle birlikte çalışanların iyi teknolojiye sahip olurken, şirketlerin de güvenliğini sağlamasına yardımcı oluyor. Güvenlik özelliklerinin yanı sıra Dell ProSupport Plus desteği ile sektörün en kapsamlı servis ve desteği işletmelere sunuluyor.

Ofis dışında sunum endişesi ortadan kalkıyor
Yeni Intel Core işlemcili Dell Latitude 13 7000 Serisi gibi ürünlere entegre edilmesinin bir örneği de NASA’da mühendislerce kullanılan karbon fiber, yüksek dirençli, hafif materyaller. Bir de kolay tutuş ve hafiflik hissi için monte edilen magnezyum alaşım yekpare gövde ve ani dış etkenlerden koruyan çiziklere dirençli Gorilla Glass ekran bulunuyor. Kablosuz yükleme gibi teknolojiler sabit ve mobil çalışanlar arasında köprü kurarak iş profesyonellerine
yardımcı oluyor. Hareket halindeyken klavye olmadan sunum yapması gereken profesyoneller için Intel Core işlemcili ikisi bir arada Latitude 12 7000 Serisi, sürekli hareket halinde olan profesyoneller için kolayca tüm özelliklerle sahip, güçlü bir laptopa dönüşebiliyor. Latitude 12, işlem hızı, hafıza ve depolama teknolojisindeki son yeniliklere ek olarak tamamen dokunmatik etkileşime sahip, 12,5 inç göz alıcı ekranı da bünyesinde barındırıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu