Dell yeni Latitude 7410 Chromebook Enterprise’ı tanıttı

Dell, yeni Latitude 7410 Chromebook Enterprise'ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Dell Technologies’in yeni 14 inç birinci sınıf 2’si 1 arada iş dizüstü bilgisayarı, çalışanların hareket halindeyken ihtiyaç duyduğu güç, gelişmiş güvenlik ve hızlı bağlantı özellikleriyle üretkenliği artırmak için tasarlandı.

Her yerde çalışın

Yöneticiler, mobil profesyoneller ve uzaktan çalışanlar için tasarlanan Latitude 7410 Chromebook Enterprise, yenilikçi güvenlik ve üretkenlik özellikleri içeriyor ve çalışanların cihazı kurarken zaman kaybetmeden hızla güçlenmelerine olanak tanıyor. Project Athena yenilik programının bir parçası olarak Intel ile birlikte tasarlanan Latitude 7410 Chromebook Enterprise, bant genişliği yoğun faaliyetler için üretkenliği ve performansı artırmak için LTE mobil geniş bant, Intel Wi-Fi 6 ve 10. Nesil Intel Core i7 işlemciler sunuyor. Google E-Tablolar’da 8,6 kata kadar daha hızlı çalışıyor.

Latitude 7410 Chromebook Enterprise özellikleri

Düşük mavi ışık ekranlı 4K panel: Latitude 7410, yerleşik 4K düşük mavi ışıklı ekran teknolojisi ile daha iyi okunabilirlik ve göz rahatlığı sağlıyor. Geniş, dört kenarlı ve dar çerçeveli ekran ayrıca iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için daha fazla ekran ve görüntülü aramaları geliştiren akustik gürültü azaltma özellikleri sunuyor.

Dünyanın en uzun pil ömrü: 21 saate varan pil ömrüyle, mobil profesyoneller gün boyunca görevlerini sürdürebilir. Şarj edilmesi gerektiğinde cihaz, ExpressCharge Boost ile 20 dakika gibi kısa bir sürede %0’dan %35’e kadar hızlı bir şekilde veya ExpressCharge ile bir saat kadar kısa bir sürede %80’e varan şarj elde edebiliyor.

Kullanım kolaylığı: Kısıtlı zamanı olan çalışanlar ve yöneticiler, Latitude Chromebook’u yalnızca kapağını açarak üç saniyeden daha kısa sürede çalıştırabiliyor. Ekstra esneklik için cihaz, premium bir Chromebook Enterprise’da bulunan en geniş bağlantı noktası dizisinden biriyle birlikte geliyor. Basit uygulama erişimi, yerel olarak veya Chrome Tarayıcı ya da yönetilen Google Play Store üzerinden çevrimiçi olarak kullanılabiliyor.

Birinci sınıf tasarım: Profesyoneller, dünyanın en hafif 14 inç Chromebook Enterprise dizüstü bilgisayarında işlenmiş alüminyum veya karbon fiber malzemeler arasında seçim yapabilir. Modern bir görünüm ve his vermek için Latitude 5400 Chromebook Enterprise’da yeni bir gümüş renk de bulunuyor.

Yönetim ve Güvenlik: Kuruluşlar uzun vadeli uzaktan çalışmaya hazırlanırken, Dell Technologies Unified Workspace BT karmaşıklığını azaltıyor ve BT liderlerinin Latitude Chromebook Enterprise’ı korumasına, yönetmesine ve desteklemesine olanak tanıyor.

50’den fazla ülkede ve 14 yerelleştirilmiş dil klavyesi ile mevcut olan şirketler, çalışanların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli konfigürasyonları seçip cihazı satın alabilir. BT, cihazları kurumsal bir ortamda bekledikleri aynı düzeyde destek ve güvenilirlikle yönetebilir, Intel® Stable BT Platformu ile platform istikrarına güvenebilir. Depolama ve pillere hizmet verebilir, bunları yükseltebilir ve kuruluşlarının tamamında aynı destek modelini çalıştırabilirler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu