Dell’den profesyoneller için mobil iş istasyonları

Bilgisayar üreticisi Dell, hem kurumsal kullanıcılara hem de IT yöneticilerine yönelik olan iş istasyonu, tablet ve Latitude serisinin yeni ürünlerinin Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi.

Dell, iş istasyonu Precision M3800, Latitude serisinin yeni ultrabook üyeleri E7240 ve E7440 ile yeni tableti Dell Venue Pro’yu Türkiye’de satışa sundu. Dell ailesine eklenen bu yeni üyelerin hem kurumsal kullanıcıları hem de BT yöneticilerini memnun edecek özelliklere sahip olduğunu söyleyen Dell Gelişen Pazarlar Bölgesi Son Kullanıcı Ürünleri Pazarlama Müdürü Burak Ereren, “Bu yeni seriler ile müşterilerimizin çalışma alanlarına dokunmatik yetenekler ekleyerek, günümüzün dinamik iş gücünün ihtiyaçlarını karşıladık ve taleplerini yerine getirdik. Yeni Latitude 7000 Serisi, güvenlik, yönetilebilirlik, dayanıklılık ve güzel tasarımla tamamlanan kurumsal dizüstü bilgisayar alanını yeniden tanımlamak amacıyla ödüllü XPS ve Latitude 6430’u temel alarak geliştirildi” dedi. Ereren günümüzde insanların teknolojiden en üstün deneyimi Latitude E7440 Notebook Ecosystembeklediklerinin altını çizerek: “Kullanıcılar internete sürekli bağlı kalabilmek ve diledikleri yerde yanlarında bulundurmak için mobil teknolojilere güveniyor. Dell Venue Pro 11 tabletimiz ise kullanıcılara Dell’den bekledikleri mükemmel deneyimi diledikleri şekilde, zamanda ve yerde gurur duyacakları bir tasarımla çalışmalarını mümkün kılan bir performansla veriyor” şeklinde konuştu.

Dell, BT alanında zaman ve masraftan tasarruf edilmesine yardımcı olacak şekilde geliştirilen bu cihazlarla, sektörün en iyi yönetilebilir ticari PC’lerini, daha hızlı kurulum, daha iyi izleme ve daha kolay güncelleme için özel Intel vPro uzantıları ve otomatik araçlarla birlikte sunuyor. Latitude dizüstü bilgisayarlar, StrikeZone darbe emiciler, Fast Response Free-Fall sensörler ve kauçuk sabit sürücü koruması ile birlikte sunuluyor.

İş hayatına uygun

PC serisinin en yeni üyeleri olan Latitude E7240 ve E7440 Ultrabook ince tasarımı, kaliteli gövde ve dayanıklılığı, her büyüklükteki şirket için geniş çözüm seçenekleri sunuyor.  20 mm kalınlığa 1,3 kilogram ağırlıkla başlayan 12 inçlik model,  Gorilla Glass NBT özelliğine sahip.  Kapsamlı şifreleme, güçlü kimlik doğrulaması ve gelişmiş kötü amaçlı yazılım engelleme özellikleri içeriyor.

Microsoft Sistem Merkezi ve Dell KACE’ye bağlanabilen otomatik araçları da içinde barındıran cihaz, BT tarafından kolaylıkla yönetilebilme özelliği sunuyor. Intel Core i7 işlemci sunan cihazlar Latitude E-serisi bağlantı istasyonlarıyla da uyumlu.

Dell_Precision_M3800

 

Ultra ince ve hafif

Dell, en ince ve en hafif 15 inçlik mobil iş istasyonu olan Dell Precision M3800’i Türkiye’de de satışa sunduğunu açıkladı. Dell Precision M3800, 18

Dell Precision M3800, hareket halindeyken büyük veri dosyalarını yönetebilmek için azami 1,5TB⁴ depolama alanı (HDD, SSHD veya SSD), 2,5 inçlik sürücü ve bir de Mini-Kart depolama cihazı (mSATA) olmak üzere ikiye kadar depolama cihazı da dahil olmak üzere çoklu depolama konfigürasyonları sunuyor.mm’den daha az olan kalınlığa ve 1.88 kg’dan başlayan ağırlığa sahip. Ayrıca çift soğutma sistemi ve NVIDIA Optimus teknolojisiyle donatılan M3800, 10 saat 6 dakikaya kadar çıkabilen bir pil ömrü sunuyor. M3800, çekim sırasında videoların düzenlenmesini, CAD fikirlerinin müşterilere şık bir şekilde sunulmasını ve hareket halindeyken 3D animasyonların dönüştürülmesini ve modelleme yapılmasını sağlıyor.
Masaüstü bilgisayar deneyimi

Dell’in Türkiye’de satışa sunduğu bir başka ürün de Dell Venue Pro 11 tablet oldu. Dört çekirdekli 2.4GHz frekans hızında çalışan Intel Atom Z3770 Bay Trail işlemci / 1.5Ghz çift çekirdekli Intel Core i3 işlemcisi / Intel Core i5 işlemcilerinden güç alan tablet, 4GB ve 8GB RAM bellek seçeneklerine sahip. Arka yüzünde 8MP ön yüzünde ise 2MP olmak üzere iki ayrı kamera konumlandırılmış olan Dell Venue 11 Pro, USB 3.0, Wi-Fi, Bluetooth, microSD kart desteği içeriyor.  Pro 11 Tablet with Dock
Cihaz, Ultrabook gücüyle 2’si 1 arada tablet esnekliğini, ayrılabilir klavye özelliği ve masaüstü bilgisayar deneyimini sunuyor. Klavye ve stylus seçenekleri ile tamamlanmış Windows 8.1 tabanlı tablet, aynı zamanda BT departmanlarına  uyumlulukla, güncel Windows uygulamalarıyla ve Microsoft Office entegrasyonu ile mevcut kurumsal ortama entegre olabilme gibi özellikler de sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu