Amazon, yeni Fire TV serisini tanıtıyor

TV Stick 4K Max, yeni bir dört çekirdekli işlemci ve Wi-Fi 6E desteği ile şimdiye kadarki en güçlü Fire TV Stick olma özelliği taşıyor.

Amazon, popüler Fire TV cihazlarında yeni ve heyecan verici iyileştirmeler sunuyor. Bunlar arasında yepyeni Fire TV Stick 4K Max, Fire TV Stick 4K ve Fire TV Soundbar yer alıyor. Tüm bu yeni sürümlerin TV izleme deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyacak olan jeneratif AI güncellemeleriyle birlikte geldiğini belirtelim.

Bu yeni ürün yelpazesinde Fire TV Stick 4K Max, yeni bir dört çekirdekli işlemci ve Wi-Fi 6E desteği ile şimdiye kadarki en güçlü Fire TV Stick olma özelliği taşıyor. Bu, yoğun ağlarda bile 4K Ultra HD videoyu saniyede 60 kareye kadar yayınlayabileceği anlamına geliyor. Fire TV Stick 4K Max ayrıca Alexa’yı başlatmak için özel bir düğmeli yeni bir uzaktan kumandaya sahip.

Fire TV
Fire TV

Fire TV Stick 4K, daha uygun fiyatlı bir seçenek, ancak yine de 4K Ultra HD için mükemmel performans ve destek sunmakta. Yeni bir dört çekirdekli işlemciye ve Wi-Fi 6 desteğine sahip. Fire TV Stick 4K ayrıca Alexa’yı başlatmak için özel bir düğmeli yeni bir uzaktan kumandaya sahip.

Fire TV
Fire TV

Fire TV Soundbar, odanızı dolduran ses sağlayan iki kanallı bir tamamlayıcı cihazdır. İki yerleşik hoparlörü ve bir bas subwoofer’ı mevcut. Fire TV Soundbar ayrıca Dolby Atmos sesini desteklemekte.

Tüm yeni Fire TV cihazları sürdürülebilir malzemelerden üretildi ve azaltılmış bir karbon ayak izine sahip. Fire TV Stick 4K Max ve Fire TV Stick 4K, %50 geri dönüştürülmüş plastikten, Fire TV Soundbar ise, %30 geri dönüştürülmüş plastikten üretildi.

Fire TV Soundbar
Fire TV Soundbar

Amazon, yeni Fire TV cihazlarına ek olarak, Fire TV için bir dizi jeneratif AI güncellemesi de duyurdu. Bu güncellemeler arasında, jeneratif AI kullanarak kişiselleştirilmiş ekran koruyucuları ve arka planlar oluşturan “Fire TV Ambient Experience” adlı yeni bir özellik yer alıyor. Amazon ayrıca geliştiricilerin jeneratif AI kullanarak Fire TV için etkileşimli deneyimler oluşturmasına olanak tanıyan “Fire TV Interactive Experiences” adlı yeni bir özellik duyurdu.

Yeni Fire TV cihazları ve jeneratif AI güncellemelerinin 27 Eylül’de piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak yukarıdaki bağlantılardan hemen ön sipariş verilebilir. Ancak, Amazon Fire TV Soundbar’ın hemen gönderime hazır olduğu için keyfini hemen çıkarmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu