Gmail çöktü! Kullanıcılar ekli e-postalar gönderemiyor!

Google'ın e-posta hizmeti Gmail, dünya çapında büyük bir kesinti yaşıyor ve yüzlerce kişi e-posta ağıyla ilgili sorunları bildirmek için sosyal medyayı kullanıyor.

Küresel olarak Gmail, bazı kullanıcıların ekli e-posta göndermesine izin vermiyor. Kullanıcılar, sorun hakkında konuşmak ve dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan Gmail başta olmak üzere Google’ın hizmetleriyle ilgili karşılaştıkları sorunları tartışmak için DownDetector web sitesini ziyaret ettiler. Sorunu bildirenler farklı hesaplar, farklı ağlar ve farklı ekipmanları denemesine rağmen sadece metin veya ek olmadan e-postalar gönderebildiklerini belirtti.

Çoğu kullanıcı, e-posta gönderemediklerinden veya e-postalara herhangi bir türde dosya ekleyemediklerinden şikayet ediyor. Ek içeren bir e-posta göndermeyi denediklerini ama işe yaramadıklarını dile getiren kullanıcılar mailin gönderildiğini ancak eklerin gönderilmediğini söylüyor. 

Kullanıcılar ayrıca Google Drive, Google Doc gibi bazı G Suite hizmetlerine bağlanma sorunlarından da şikayet ediyorlar. Ancak çoğu kullanıcı Gmail ile sorunlar yaşıyor. Google’ın uygulama durumu sayfası; Gmail, Google Drive, Google Sohbet, Google Meet, Google Grupları, Google Dokümanlar, Google Keep ve Google Voice ile ilgili sorunları gösteriyor.

Şirket, kısa bir süre önce Google Apps durum sayfasında, kesintiyi onaylayan kısa bir açıklama yayınladı. Açıklamada “Gmail ile ilgili sorun hakkındaki raporları araştırıyoruz. Kısa süre içinde daha fazla bilgi vereceğiz.” ifadesi yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu