Huawei Watch Fit Special Edition: AMOLED ekran, GPS ve uzun pil ömrü ile dikkat çekiyor

Huawei Watch Fit Special Edition, fitness tutkunlarından günlük kullanıcıya kadar geniş bir kullanıcı kitlesini hedefliyor.

Huawei, merakla beklenen Watch Fit Special Edition akıllı saatini tanıttı. Yeni model, 1.64 inç AMOLED ekranı, her zaman açık ekran (AOD) desteği ve dahili GPS ile dikkat çekiyor. Saat ayrıca 9 güne varan hafif kullanım süresi ve 100’den fazla egzersiz modunu içeriyor.

Şık tasarım ve büyüleyici AMOLED ekran

Huawei Watch Fit Special Edition, şık tasarımı ve çeşitli renk seçenekleriyle (Starry Black, Nebula Pink, Forest Green) kullanıcıların karşısına çıkıyor. Saat sadece 21 gram ağırlığında ve 10.7 mm incelikte olmasıyla kullanıcılar arasında kolaylıkla taşınabilir ve rahatlıkla kullanılabilir bir yapıya sahip. Ayrıca akıllı saatin 1.64 inç HD AMOLED ekranı, yüzde 70 ekran-gövde oranı ve 456×280 piksel çözünürlük sunuyor.

Huawei, kullanıcıların saatin yüzünü kişisel tercihlerine göre özelleştirebilmesi için Watch Fit Special Edition’a özel bir özellik sunuyor. Kullanıcılar, kendi fotoğraflarını veya 10,000’den fazla mevcut saat yüzünden birini seçerek saatin görünümünü kişiselleştirebilirler.

Gelişmiş sağlık ve fitness özellikleri

Huawei, Watch Fit Special Edition’un sağlık ve fitness özelliklerine de büyük önem veriyor. Saat, gelişmiş HUAWEI TruSeen 5.0 AI algoritması sayesinde 24 saat boyunca sürekli olarak kalp atış hızını takip ederek verilerin doğruluğunu %10 artırıyor. Aynı şekilde, uyku takibi de %10 iyileştirilmiş ve kullanıcıların uyku kalitesini daha iyi anlamalarına yardımcı oluyor.

100’den fazla farklı egzersiz modu, kullanıcıların spor rutinlerini çeşitlendirmelerine ve farklı aktiviteleri takip etmelerine olanak tanıyor. Saat aynı zamanda gelen aramaları bildiriyor ve metin mesajlarına cevap verme imkanı sunuyor.

Batarya ömrü konusunda da iddialı olan Huawei, Watch Fit Special Edition’un hafif kullanımda 9 gün ve tipik kullanımda 6 gün dayanabileceğini söylüyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 5 dakikalık şarj ile bir gün boyunca kullanım sağlamak mümkün.

Huawei Watch Fit Special Edition, şu anda Brezilya’da satışa sunulmuş durumda. Fiyatı 499 Brezilya Reali ($104) olarak belirlenmiş. Dünya genelindeki diğer pazarlarda da yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu akıllı saat, fitness tutkunlarından, günlük kullanıcıya kadar geniş bir kullanıcı kitlesini hedefliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu