Huawei, Watch GT 4 Serisi Türkiye’de satışa sunuldu

Watch GT 4 serisi, kullanıcıların sağlık ve fitness takibi için çeşitli özellikler sunuyor.

Huawei, Watch GT 4 serisini Türkiye’de satışa sundu. Seri, iki farklı tasarıma ve çeşitli sağlık ve fitness özelliklerine sahip.

Tasarım

Watch GT 4 serisi, 46 mm ve 41 mm olmak üzere iki farklı tasarıma sahip. 46 mm’lik model, sekizgen bir çerçeveye sahipken, 41 mm’lik model kolye tasarımına sahip. Her iki model de şık ve modern bir görünüme sahip.

Sağlık ve fitness özellikleri

Watch GT 4 serisi, kullanıcıların sağlık ve fitness takibi için çeşitli özellikler sunuyor. Bu özellikler arasında kalp atış hızı takibi, SpO2 takibi, uyku takibi, stres takibi ve egzersiz takibi bulunuyor.

Yeni özellikler arasında PPG Aritmi Analizi, Menstrüel Döngü Yönetimi 3.0 ve Uykuda Nefes Farkındalığı yer alıyor. PPG Aritmi Analizi, kalp atış hızındaki düzensizlikleri tespit etmeye yardımcı oluyor. Menstrüel Döngü Yönetimi 3.0, adet dönemlerini tahmin etmeye yardımcı oluyor. Uykuda Nefes Farkındalığı ise uyku sırasında solunum sağlığını izlemeye yardımcı oluyor.

Huawei Watch GT 4
Huawei Watch GT 4

Yüzlerce spor modu ve kişiselleştirilebilir özellikler

Watch GT 4 serisi, 100’den fazla spor modunu destekliyor. Bu modlar arasında koşu, bisiklet, yüzme, yürüyüş ve yoga gibi egzersizler bulunuyor.

Akıllı saat ayrıca yeni bir başlatıcı, hızlı mesajlaşma, üçüncü taraf uygulama erişimi ve 2 haftaya kadar pil ömrü ile kullanışlı bir yaşam tarzı sunuyor.

Türkiye Fiyatı

Watch GT 4 serisi, Türkiye’de 6.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu