İnternet devri bitiyor mu?

Davos’ta tertip eden Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşan Google’ın üst düzey adı Eric Schmidt, ‘internetin yakın gelecekte her an her yerde olacağını ve böylelikle gözden kaybolacağını’ söyledi.
Davos’ta tertip eden Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşan Google’ın üst düzey adı Eric Schmidt, internetin yakın gelecekte her an her yerde olacağını ve böylelikle gözden kaybolacağını söyledi.

Teknoloji bir parçamız olacak

Dijital Ekonominin Geleceği isimli oturumda konuşan Schmidt, webin geçireceği evrim kendisine sorulduğunda, ‘Web’in yok olacağını’ ifade etti. Schmidt, “Bu probleminin yanıtı kolay. İnternet yok olacak… Gelecekte o kadar çok IP adresi, cihaz, alıcı ve giyilebilir teknoloji olacak ki, etkileşime girdiğiniz teknolojiyi ayrım etmeyecek noktaya geleceksiniz. Her an sizinle yaşayan birer parçanız durumuna gelecekler” yorumunda bulundu.

İnteraktif bir dünya içinde yaşayacağız

Al-Jazeera’nin haberine nazaran Schmidt, “Hareketli bir odaya girdiğinizi düşünün. Vereceğiniz izinle odadaki her şeyle etkileşime gireceksiniz. Oldukça kişiselleştirilmiş, bir o kadar interaktif ve oldukça enteresan bir dünya içerisinde yaşayacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu