Logitech profesyoneller için yeni mouse'unu tanıttı

Logitech, profesyonel kullanıcılar için geliştirdiği faresi MX Master Wireless’ı tanıttı.
Tasarım, ergonomi ve teknik özellikler konusunda dikkat çekici bir yerde konumlanan Logitech MX Master, 4mm ve üzeri kalınlıktaki cam yüzeylerde çalışabilmesiyle ve birden fazla cihaza bağlanabilmesiyle de dikkat çekiyor. Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar ve Logitech Türkiye Ürün Müdürü Selver Yıldız’ın ev sahipliğindeki toplantıda, endüstriyel tasarımın önemli isimlerinden Sertaç Ersayın da teknoloji dünyasındaki son tasarım trendlerini paylaştı.

“Gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken bir ürün”

Hassasiyet, hız ve konfor açısından sektörün en üstün faresi olarak tanımlanan MX Master’ın çoklu ekranlar, cihazlar ve işletim sistemlerinde kullanım kolaylığı sunduğunu belirten Mustafa Uyar, “Şık tasarımı ile dikkat çeken MX Master, çok sayıda navigasyon seçeneği ve gelişmiş özellikleri ile dikkat çeken bir ürün.”
Firmanın yeni faresi MX Master Wireless, yapılan açıklamalara göre ele uygun şekilde; konfor, hız ve kontrol için tasarlandı. Elinizi ve bileğinizi doğal pozisyonda kavrayan fare, ergonomik tuşları ve kaydırma tekerleği ile akıcı bir kullanım deneyimini sunuyor. Tarama yaparken tekerleği çevirme hızınıza göre otomatik olarak tıklatmalı kaydırma modundan yüksek-hızlı kaydırma moduna otomatik geçiş yapabilen, hıza duyarlı tekerleğe sahip Logitech MX Master Wireless sayesinde tek çevirme hareketiyle sayfalar arasında kolayca geçiş sağlayabilirsiniz.

Cihazlar arasında kolayca geçiş imkânı

Windows ya da Mac bilgisayarınıza, Logitech Unifying alıcı veya Bluetooth Akıllı Teknoloji ile bağlanan MX Master, aynı anda masaüstü bilgisayar, laptop ya da tablet gibi üç farklı cihazla eşleşebiliyor ve Easy-SwitchTM tuşu aracılığıyla tek dokunuşla cihazlar arasında kolayca geçiş imkanı sunuyor. Ayrıca fare, Mac bilgisayarınızdaki dokunmatik hareketleri atayabileceğiniz özelleştirilebilir bir tuşa da sahip.
 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu