Logitech yapay zeka destekli kulaklığı Zone Wireless 2’yi duyurdu!

Kulaklık, 40 mm sürücüler ve aptX ve AAC codec'lerini kullanarak zengin ve ayrıntılı ses sunuyor.

Logitech, yapay zeka ile donatılmış yeni bir kablosuz kulaklık olan Zone Wireless 2’yi duyurdu. Kulaklık, gürültü engelleme, ses kalitesi ve rahatlık dahil olmak üzere bir dizi gelişmiş özellik sunuyor.

Yeni özellikler

Zone Wireless 2, Logitech’in AINoiseCancellation teknolojisine sahip. Bu teknoloji, ortam gürültüsünü otomatik olarak analiz ederek ve ortadan kaldırarak, kullanıcıların çağrılarına ve toplantılarına odaklanmasını sağlıyor. Ayrıca, kulaklık, konuşmayı sessizleştirmek için bir mikrofonu kapatma özelliğine de sahip.

Kulaklık, 40 mm sürücüler ve aptX ve AAC codec’lerini kullanarak zengin ve ayrıntılı ses sunuyor. Ayrıca, kulaklık, 24 saate kadar pil ömrü sunuyor.

İlgili Makaleler
Logitech Zone Wireless 2
Logitech Zone Wireless 2

Rahatlık

Zone Wireless 2, hafif ve rahat bir tasarıma sahiptir. Kulaklık, yumuşak ve nefes alabilen kulak yastıklarına ve ayarlanabilir kafa bandına sahiptir.

Fiyat ve kullanılabilirlik

Zone Wireless 2, 299,99 dolardan satışa sunulacak. Kulaklık, içinde bulunduğumuz Ekim ayında piyasaya sürülecek. 40 saatlik pil ömrü sunan Zone Wireless 2, beş dakikalık hızlı bir şarj ile bir saatlik konuşma süresi sağlıyor. Yeni modelin, Grafik, Off-Beyaz ve Gül olmak üzere üç adet renk seçeneği mevcut.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu