Microsoft Türkiye’den başarılı iş ortaklarına ödül

Microsoft Türkiye’nin ekosisteminde yer alan başarılı iş ortaklarını ödüllendirmek amacıyla her yıl düzenlediği “İş Ortakları Ödül Töreni”nde, bu yıl farklı kategorilerde 23 ödül sahiplerine ulaştı.

Microsoft açıklamasına göre, iş ortaklarının satış, büyüme, çözüm geliştirme, bulut bilişim ve müşteri memnuniyeti performanslarına göre değerlendirildiği, kamu, kurumsal, küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBİ), cihaz üreticileri ve dağıtıcılar segmentlerine göre belirlenen ödüller, Microsoft Türkiye Genel Müdür Tamer Özmen ve genel müdür yardımcıları tarafından sahiplerine verildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Microsoft Türkiye Genel Müdürü Özmen, Microsoft Türkiye olarak 20 yıldır Türkiye’nin teknolojik gelişimi için önemli adımlar attıklarını belirtti. Ekosistemde yer alan 11 bine yakın iş ortağıyla birlikte kurumların kendi pazarlarında öne çıkmaları için çalıştıklarını ifade eden Özmen, bu yıl da geçen sene olduğu gibi Microsoft tarafından yine “En İyi Ülke” seçildiklerini hatırlattı. Özmen, Çin, Hindistan, Rusya, Brezilya gibi yüksek ekonomik büyüme oranlarına sahip ülkelerdeki Microsoft şirketlerini geride bırakarak, son dört senede bu ödüle 3 defa sahip olduklarını belirterek, bu başarıda en önemli payın iş ortaklarına ait olduğunu dile getirdi.

microsoft-is-ortaklari-odulu-2013

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu