Motorola’dan şık dokunuş: ‘Peach Fuzz’ renkli Razr+ özel sürümü piyasada!

Motorola, Razr+ modelinin yanı sıra, "Peach Fuzz" rengini Motorola Edge 40 Neo modelinde de sunacak.

Motorola’nın 2023 yılının en iyi katlanabilir telefonlarından biri olan Razr+ için yeni bir renk seçeneği tanıtıldı. “Peach Fuzz” adı verilen bu özel renk, 2024 Pantone Yılın Rengi olarak seçilmiş ve şimdi Razr+ modelinde kullanıma sunuluyor. “Peach Fuzz” rengi, sıcak kahverengi ve pembe tonlarını barındırıyor ve telefonun suni deri arka yüzeyi ile yan rayları bu renkte tasarlanmış. Ayrıca, menteşede Pantone markasının logosu da yer alıyor​​.

Motorola, Razr+ modelinin yanı sıra, “Peach Fuzz” rengini Motorola Edge 40 Neo modelinde de sunacak. Bu model, Avrupa pazarında yakında piyasaya sürülecek ve orta seviye özellikler içerecek: 6.55 inç ekran, MediaTek Dimensity 7030 işlemci ve 5.000 mAh kapasiteli bir batarya ile donatılacak​​.

Peach Fuzz'da özel sürüm Motorola Razr+
Peach Fuzz’da özel sürüm Motorola Razr+

“Peach Fuzz” renkli özel sürüm Motorola Razr+, Motorola’nın resmi web sitesi üzerinden 999 ABD doları perakende satış fiyatıyla sunuluyor. Ancak şu anda bu model, piyasaya sürüldüğü 2023 yazından bu yana koruduğu fiyattan indirimle, yalnızca 699 ABD dolarına satılıyor. Bu indirimli fiyat, Motorola’nın web sitesinin yanı sıra diğer (avrupa pazarındaki) perakendecilerde de mevcut, ancak “Peach Fuzz” rengi sadece Motorola’nın kendi sitesinde bulunuyor​​.

Bu özel sürüm Motorola Razr+, teknoloji ve tasarım tutkunları için ilgi çekici bir seçenek sunuyor. Pantone ile iş birliği yaparak, cihazın hem görsel hem de fonksiyonel özelliklerini zenginleştiren Motorola, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim vaat ediyor. Bu özel renk sürümü, estetik ve teknolojik yenilikleri bir araya getirirken, kullanıcılara modern bir katlanabilir telefon deneyimi sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu