Motorola’dan akıllı saate dönüşen katlanabilir cep telefonu!

Bu yenilikçi konsept, kullanıcıların cep telefonlarını bileklerine takıp akıllı saat gibi kullanmalarını mümkün kılıyor.

Motorola, Lenovo Tech World ’23 etkinliğinde büyük bir sürprizle sahneye çıktı. Şirket, gelecekteki cep telefonları için yenilikçi konsepti “Adaptive Display”ı duyurdu.

Şekil değiştirebilen cep telefonu

Motorola’nın Adaptive Display konsepti, şekil değiştirebilen bir Android cep telefonunu tanıtıyor. 6.9 inçlik bir plaka, kullanıcıların farklı şekillerde bükmesine olanak tanıyor.

Bu yenilikçi konsept, kullanıcıların cep telefonlarını bileklerine takıp akıllı saat gibi kullanmalarını mümkün kılıyor. Motorola, bu modun kullanıcıların giydikleri kıyafetlere uygun telefon duvar kağıtları oluşturan yapay zeka özellikleri ile mükemmel bir uyum sağladığını iddia ediyor.

Adaptive Display, cep telefonunu yukarı doğru kıvrılabilir bir şekilde bükerek daha ergonomik bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Bu, video görüşmeleri yapmak, sosyal medyada vakit geçirmek ve diğer dikey hizalı görevler için oldukça ideal.

Gelecekteki cep telefonları katlanabilir mi olacak?

Konsept telefonun, fiyatı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Bu teknolojinin gerçek hayatta ne kadar dayanıklı ve kullanışlı olacağı ise merak konusu. Motorola’nın akıllı saatleri değiştirmeyi amaçlayan bu konseptin pazarı nasıl etkileyebileceğini bekleyip göreceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu