Oppo, 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için Kaka ile ortaklığını genişletiyor!

Etkinlikler arasında dev bir UEFA Şampiyonlar Ligi kupası replikasıyla fotoğraf çektirme fırsatı da bulunuyor.

Bu yılın UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’ni ve prestijli futbol organizasyonunun resmi küresel ortağı olarak ikinci yılımızı kutlamak için OPPO, en son amiral gemisi OPPO Find X7 Ultra’yı Wembley Stadyumu’na getireceğini duyurdu. Telefon, resmi UEFA Şampiyonlar Ligi fotoğrafçıları tarafından saha içi ve dışındaki ilham verici anları yakalamak ve dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarla paylaşmak için kullanılacak. OPPO akıllı telefonları sayesinde futbolun sürekli heyecanı, telefoto fotoğrafçılığı, portreler veya gece sahneleriyle sadece bir anı olmaktan çıkıp yıllarca aile ve arkadaşlarla paylaşılacak unutulmaz anlar koleksiyonuna dönüşüyor.

Kaka, OPPO’nun What A Shot kampanyasında yine önemli bir rol oynuyor ve Şampiyonlar Köyü’ndeki özel OPPO Misafirlik Salonu’nda taraftarlarla buluşacak. OPPO, final sırasında taraftarlar için unutulmaz bir maç günü deneyimi yaratmak amacıyla Potters Field Park’taki OPPO Standını aktif hale getirecek. Kaka, “Geçtiğimiz iki Şampiyonlar Ligi sezonunda OPPO ile offline ve dijital bir dizi etkinlikte taraftarlarla işbirliği yapmak onur vericiydi. Bu yılki finali sabırsızlıkla bekliyorum ve Avrupa şampiyonunun kim olacağını görmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Festivali'nde Oppo standı
UEFA Şampiyonlar Ligi Festivali’nde Oppo standı

Bu ayın başlarında, OPPO, #OPPOimagineIF Fotoğrafçılık Ödülleri kapsamında sosyal medya kampanyası olan What A Shot From You’yu başlattı ve dünya genelinde kullanıcıları etkileyici fotoğraflarıyla paylaşmaya teşvik etti. Kampanya ayrıca seçilen fotoğrafların UEFA Şampiyonlar Ligi Finali sırasında Wembley Stadyumu içindeki LED ekranında yayınlanmasını sağlayacak. Sosyal medya kampanyasının yanı sıra OPPO, Kaka’yı futbol kariyerindeki en iyi anları incelemeye ve puanlamaya davet etti ve yeni temalı “What A Shot” videosunda yer almasını sağladı. Videoda Kaka, OPPO’nun en son kamera ve görüntüleme teknolojilerini futbol dünyasının içinde ve dışında unutulmaz anıları hayata geçirmek için nasıl kullandığını gösterecek.

Bu yıl OPPO Misafirlik Salonu, 1 Haziran’da Wembley Stadyumu’nda seçilmiş konuklar için geri dönüyor. Gün boyunca Kaka, dünyanın en iyi futbol organizasyonunun şampiyon ruhunu daha da fazla getirirken taraftarlarla buluşacak. Kutlamalara ek olarak, UEFA Şampiyonlar Festivali 30 Mayıs – 2 Haziran tarihleri ​​arasında düzenlenecek ve tüm taraftarlar ve ziyaretçiler için açık olan bir dizi eğlence ve etkinlik sunacak. Bu etkinlikler arasında dev bir UEFA Şampiyonlar Ligi kupası replikasıyla fotoğraf çektirme fırsatı da bulunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu