Real Madrid 15. UCL Şampiyonluğunu elde ederken Oppo, Find X7 Ultra’yı Wembley Stadyumu’nun her yerine yerleştiriyor!

Oppo, Wembley Stadyumu’nun etrafında kendi amiral gemisi Find X7 Ultra’yı tanıtmak için büyük bir fırsatı değerlendirdi.

2024 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali, Wembley Stadyumu’nda gerçekleşti ve Real Madrid ile Borussia Dortmund’un geçen yılın en iyi takımı unvanı için mücadele ettiği heyecan verici bir maçla sonuçlandı. Resmi UEFA ortağı Oppo, finali ev sahipliği yapan Wembley Stadyumu’nun etrafında kendi amiral gemisi Find X7 Ultra’yı tanıtmak için büyük bir fırsatı değerlendirdi.

Şirket, yarışmadan önce Londra çevresinde temalı etkinlikler düzenledi. Bu etkinlikler arasında marka elçisi Ricardo Izecson dos Santos Leite (daha çok Kaka olarak bilinen) ile bir hayır kurumu maçı da yer aldı. Kaka’ya, diğer Brezilyalı efsanevi futbolcu Roberto Carlos ve Robert Pires ile Clarence Seedorf da eşlik etti. Ayrıca Oppo, Potters Field Park’ta deneyimsel bir Oppo Standı kurdu.

Real Madrid 15. UCL Şampiyonluğunu Elde Ederken Oppo, Find X7 Ultra'yı Wembley Stadyumu'nun Her Yerine Yerleştiriyor!
Real Madrid 15. UCL Şampiyonluğunu Elde Ederken Oppo, Find X7 Ultra’yı Wembley Stadyumu’nun Her Yerine Yerleştiriyor!

Bu standda konuklar, UEFA Şampiyonlar Ligi 2024 finalistlerinin replika takım banklarında Find X7 Ultra kullanarak fotoğraflarını çektirebilirlerdi. Ayrıca Oppo Reno11 F 5G’yi inceleyebilir ve Find X7 Ultra’nın generatif yapay zeka fotoğraf düzenleme aracı olan Oppo AI Eraser’ı deneyebilirlerdi. Kaka, Oppo’nun misafirperverlik salonunda taraftarlarla buluştu ve eski Chelsea yıldızı Frank Lampard ile Claudio Marchisio ile tanıştı.

Misafirler ayrıca Oppo’nun Find serisi akıllı telefonlarıyla bu yılın UEFA Şampiyonlar Ligi yarışmasından farklı anları yakaladığı Oppo x UEFA Görüntüleme Bölgesi’ni ziyaret edebildiler. Maç sırasında Oppo, Wembley Stadyumu içinde Oppo sahipleri tarafından çekilen fotoğrafları ekranlarda sergiledi.

Real Madrid 15. UCL Şampiyonluğunu Elde Ederken Oppo, Find X7 Ultra'yı Wembley Stadyumu'nun Her Yerine Yerleştiriyor!
Real Madrid 15. UCL Şampiyonluğunu Elde Ederken Oppo, Find X7 Ultra’yı Wembley Stadyumu’nun Her Yerine Yerleştiriyor!

Çin’e özgü Oppo Find X7 Ultra, gerçekten etkileyici bir kamera sistemine sahip. Oppo, amiral gemisi ürününü tanıtmak için UEFA ile olan ortaklığını en iyi şekilde değerlendirdi. 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali, Wembley Stadyumu’nda gerçekleşti ve Real Madrid ile Borussia Dortmund’un geçen yılın en iyi takımı unvanı için mücadele ettiği heyecan verici bir maçla sonuçlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu