OutSystems ve UiPath akıllı otomasyon ortaklığını başlattı

Yeni ortaklık, işletmelerin BT yetenek boşluklarını kapatmasına ve operasyonel verimliliği artırmasına yardımcı olmayı hedefliyor. 

OutSystems, kurumsal otomasyon firması UiPath ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Bu iş birliği sayesinde, müşterilerin temel iş süreçlerini ve uygulamalarını otomatikleştirilmesini sağlamak için UıPath’in İş Otomasyon Platformu ve OutSystems’in yüksek performanslı kodu birleştirilecek. Çözümler ve hizmetler ayrıca, UiPath yazılım botlarının OutSystems uygulamaları içinden yönetilmesine olanak tanıyan ve satıcıya bağlılığı önlemeye ve yatırım getirisini en üst düzeye çıkartmaya yardımcı olmak için tasarlanmış yeni bir bağlayıcı ile entegre edecek. 

OutSystems Global Kanal Başkan Yardımcısı Rui Pereira, dijital dönüşüm baskılarının kuruluşların “müşteriler için daha akıllı, daha verimli işyerleri ve zahmetsiz deneyim” inşa etme zorunluluğu yarattığını belirtti. Pereira açıklamasında ayrıca, “UiPath otomasyonunun gücüyle birleşen yüksek performanslı düşük kod geliştirme yaklaşımımız, ortaklı müşterilerimize daha yüksek düzeyde verimlilik sağlayacak olan yeni bir kanıtlanmış yol haritası sağlıyor. Bu entegrasyonun sonucu, BT liderlerinin inovasyonu hızlandırmak ve kuruluşlar için büyük değer yaratmak için ekiplerinin yetenek boşluklarını kapatmasını sağlıyor.” ifadesini kullandı.

OutSystems, UiPath ile yeni ortaklığıyla, müşterilerin artık departmanlar ve kayıt sistemleri arasında uçtan uca otomatikleştirilmiş süreçleri uygulayabileceğini ve ayrıca geliştirme sürelerini azaltan ve hızla yardımcı olan kullanımı kolay tasarım arayüzlerinden ve yerel entegrasyonlardan yararlanabileceğini belirtti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu