sahibinden.com tam 9 ödül aldı

sahibinden.com, uluslararaası iş dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie International Business Awards 2016 tarafından 5 farklı kategoride, 2 altın, 7 bronz olmak üzere toplam 9 ödüle layık görüldü ve ülkemizde en fazla ödül kazanan e-ticaret şirketi oldu.

Şirket, Stevie International Business Awards 2016’da “Yeni Ürün & Ürün Yönetimi” kategorisinde, geçen yıl hayata geçirdiği “Emlak Endeksi” uygulamasıyla yılın en iyi tüketici servisi dalında, “IOS uygulaması” ile de yılın en iyi mobil geliştirme çözümü dalında altın ödül kazandı. Aynı kategoride “Geçici Numara” ve “Yılın en iyi ürün geliştirme ekibi” ile de bronz ödülün sahibi oldu.

“Pazarlama” kategorisinde; “Mobilden İlan Verme” uygulaması ve “Adres Hep Aynı” kampanyasıyla bronz ödüle layık görülen sahibinden.com, “Müşteri Servisi” kategorisinde “Yılın müşteri ilişkileri ekibi”, “İletişim ve Halkla İlişkiler” kategorisinde “Dünyayı Kurtaranlar”, “İnsan Kaynakları” kategorisinde “Hayat Sana Güzel” projeleriyle de bronz ödüle hak kazandı.

İlgili Makaleler

sahibinden.com’un kazandığı ödüllere her yıl yenilerinin eklendiğini belirten CEO Burak Ertaş, Türkiye’de e-ticaret sektöründe hem yurt içinde hem yurt dışında en fazla ödül alan şirketlerden biri olduğunu söyledi. Ertaş, “Pazarlamadan ürün geliştirmeye, insan kaynaklarından müşteri memnuniyetine kadar sahibinden.com’un tüm birimlerinde gösterdiğimiz yüksek performansın gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda tescillenmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Başvurduğumuz ilk seneden beri her yıl ödül kazandığımız Stevie International Business Awards’tan bu sene de 9 ödülle döndük. Sene başı itibarıyla kazandığımız ödül sayısı ise 21’i buldu. Katlanarak artan başarımızda en büyük paya sahip olan ekip arkadaşlarımı bir kez daha gönülden kutluyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu