Samsung, Galaxy S23’e gelecek 4 yapay zeka özelliğini açıkladı!

Samsung'un resmi web sitesi, Galaxy S23 serisi için "Yakında Geliyor" olarak listelenen bir dizi Galaxy AI özelliğini gösteriyor.

Geçen ay Samsung, Galaxy S24 ile başlayan Galaxy AI özelliklerinin eski telefonlara da geleceğini duyurmuştu. Özellikle 2023’te piyasaya sürülen Galaxy amiral gemileri olan Galaxy S23 ve Galaxy Z Fold 5 gibi modeller bu güncellemeyi alacaklar.

Samsung’un resmi web sitesi, Galaxy S23 serisi için “Yakında Geliyor” olarak listelenen bir dizi Galaxy AI özelliğini gösteriyor. Bu özellikler arasında Circle to Search, Live Translate, Note Assist ve Photo Assist bulunuyor.

Ancak, şu anda sadece Galaxy S23 Ultra için onaylanan özelliklerin diğer 2023 modellerine de geleceği belirtiliyor. Bu, Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy S22 Ultra gibi 2022 modellerinin bu güncellemeden yararlanamayacağı anlamına geliyor. Benzer şekilde, orta seviye cihazlar, örneğin Galaxy A54, bu güncellemeyi almayacaklar.

Samsung, Galaxy S23 serisi telefonların tamamının Galaxy AI’ı yılın ilk yarısında alacağını ve aynı şekilde Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Tab S9’un da alacağını doğruladı. Ancak, bu güncellemelerin ne zaman geleceği henüz belirsiz.

Galaxy AI özelliklerinden bazıları arasında yeni Circle to Search özelliği öne çıkıyor. Bu özellik, telefonun ev düğmesi kullanılarak ekran üzerinde bir daire çizilerek arama yapmayı kolaylaştırıyor. Live Translate ise gerçek zamanlı iki yönlü çeviri sağlıyor, bu da kullanıcıların telefon görüşmeleri sırasında dil engellerini aşmalarına yardımcı oluyor.

Note Assist, kullanıcıların Samsung Notlarını daha okunabilir bir formata özetlemelerine olanak tanırken, Photo Assist fotoğrafların çeşitli yönlerini değiştirme ve yapay zeka ile eksikleri tamamlama imkanı sunuyor.

Samsung’un bu güncellemesi, daha önce yapay zeka teknolojisini kullanmayan kullanıcılar için oldukça çekici görünebilir. Özellikle daha yeni ve özellik dolu modellere geçiş yapmayı düşünmeyenler için bu, mevcut cihazlarını daha da değerli kılabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu