Samsung Galaxy S8 nasıl olacak?

Gelecek sene piyasaya sürülecek Galaxy S8 pek çok özelliği ile rakiplerine fark atmak istiyor.

Samsung bu sene yaşadığı Galaxy Note7 problemlerinden sonra piyasaya süreceği yeni amiral gemisi ile geçmişi tarihe gömmek istiyor. Henüz resmi hiç bir açıklama yok ancak gelen bazı sızıntılara göre Galaxy S8 oldukça iddialı özelliklere sahip olacak.

İlgili Makaleler

Öncelikle en az 6 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile geleceği söylenen S8, şu anda piyasada bulunan S7’nin 32 GB depolama alanına sahip olduğu düşünülürse, çıtayı oldukça yukarıya çekecek.

Her ne kadar bazı söylentiler dahili RAM miktarının 8 olacağını iddia etseler de uzmanlar şu anda 6 GB RAM miktarının akıllı telefonlar için oldukça makul ve yeterli olduğunu, kullanılmayacak bir RAM kapasitesi için ekstra üretim maliyetine katlanmanın anlamsız olduğuna dikkat çekiyor.

Daha büyük ekran kullanmayı sevenler için S8’in üç farklı ekran boyutu ile geleceği ve en büyük ekranın 6 inç olacağına dair söylentiler de var.

Ancak bunların şimdilik sadece söylenti olduğunu hatırlatmak lazım. Samsung’un yeni amiral gemisini görmek için 2017 yılında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresini (MWC 2017) beklememiz gerekecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu