Sony Xperia 1 VI teaserı yeni en boy oranına dair ipuçları veriyor!

Xperia 1 VI’nın 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacağı ve 4K çözünürlüğün yerine daha düşük bir çözünürlük sunacağı iddia ediliyor.

Sony’nin Xperia 1 VI modeli, kullanıcılarına daha geleneksel bir ekran oranı sunarak, “sinematik” 21:9 görüntü oranından 19.5:9’a geçiş yapıyor. Bu değişiklik, serinin tarihindeki en büyük yeniliklerden biri olarak kabul ediliyor ve cihazın daha geniş bir kitleye hitap etmesi bekleniyor.

Xperia 1 VI’nın yeni BRAVIA motoru kullanacağı ve bu teknolojinin 2024 yılında piyasaya sürülen BRAVIA TV’lerde de kullanıldığı söyleniyor. Bu yenilik, kullanıcıların daha canlı ve gerçekçi renklerle bir görüntüleme deneyimi yaşamasını sağlayacak.

Xperia 1 VI’nın 6.5 inçlik bir ekrana sahip olacağı ve 4K çözünürlüğün yerine daha düşük bir çözünürlük sunacağı iddia ediliyor. Bu, cihazın pil ömrünü uzatabilir ve kullanıcıların günlük kullanımlarında daha verimli bir deneyim sunabilir.

Xperia 1 VI’nın, çift ön hoparlörleri koruyacağı ve bu sayede kullanıcılara daha iyi bir ses deneyimi sunacağı belirtiliyor. Ayrıca, cihazın üst ve alt kısımlarında hoparlörler için yeterli alan bırakıldığı görülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu