Tayvan’daki Sony Xperia 1 VI ön sipariş talepleri adeta patladı!

Sony Xperia 1 VI, güçlü özellikleri ve yüksek talep gören kırmızı rengi ile Tayvan’da büyük bir etki yaratıyor.

Tayvan’da Sony Xperia 1 VI, 2023 model Xperia 1 V’ye göre yüzde 50 daha fazla ön sipariş alarak güçlü bir başlangıç yaptı. Bu bilgi, Sony Tayvan Genel Müdürü Tomotaka Tsutsusushio tarafından paylaşıldı. 23 Mayıs’ta başlayan ön siparişlerde, 256 GB modelden 512 GB modele ücretsiz bir yükseltme ve müzik yayını servisi KKBOX’ta 2 aylık ücretsiz abonelik gibi avantajlar sunuldu.

Yerel fiyatlar, 256 GB Xperia 1 VI için NTD 40.000 ve 512 GB modeli için NTD 44.000 olarak belirlendi (bu, sırasıyla 1.245 ABD Doları ve 1.370 ABD Doları’na denk geliyor). Ön siparişler bugün sona erdi, ancak 31 Mayıs’ta başlaması beklenen resmi lansmandan önce hala bazı avantajlar elde edilebilir.

Tayvan'daki Sony Xperia 1 VI Ön Sipariş Talepleri Adeta Patladı!
Tayvan’daki Sony Xperia 1 VI Ön Sipariş Talepleri Adeta Patladı!

Telefonu bir Sony mağazasından satın alırsanız, aksesuarlar için harcamak üzere NTD 1.000 kredi (31 dolar) kazanırsınız. 512 GB modeli tercih ederseniz, krediniz NTD 2.000’e (62 dolar) yükselir. Xperia 1 VI’nın Tayvan’da özel bir renk seçeneği olan kırmızı rengi, diğer üç seçeneğe göre talep açısından oldukça popüler. Avrupa’da ise Xperia 1 VI’nın lansmanı Haziran ayının başlarında gerçekleşecek.

Mark 6’nın Mark 5’i benzer bir oranda geçip geçmediğini görmek ilginç olacak. Sony Xperia 1 VI, güçlü özellikleri ve yüksek talep gören kırmızı rengi ile Tayvan’da büyük bir etki yaratıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu