TurkNet, ZTE donanımlarını kullanacak

Türkiye’nin önde gelen yeni nesil telekom operatörlerinden TurkNet, dünyanın önde gelen telekomünikasyon ve ağ çözümleri donanım üreticisi ZTE ile milyon dolarlık işbirliği anlaşması imzaladı.

TurkNet ve ZTE arasında yapılan işbirliği kapsamında TurkNet, abonelerine yüksek kalitede yenilikçi hizmetler sunmak için Türkiye genelindeki ağ altyapısında ZTE’nin donanımlarını kullanacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan TurkNet Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebiler, “Kurumsal ve bireysel müşterilerimiz için her zaman önemli olan hız, güvenirlik ve maliyet gibi unsurlar artık çok daha fazla önemli hale gelmiş durumda. Bu ihtiyacı karşılamak için ağımızı, güncel ve modern teknoloji ile genişletiyoruz. Daima inovasyona önem veren TurkNet olarak, bu genişleme için ZTE’yi tercih ettik. Dünyanın en önemli telekomünikasyon ve ağ donanım üreticisi ZTE ile yaptığımız bu işbirliği sayesinde müşterilerimize yüksek hızda, yüksek kalitede ve düşük maliyetli yenilikçi hizmetler sunacağız.” dedi.

ZTE Türkiye Genel Müdürü Wang Jianbo ise işbirliği ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: “İletişim ve bilgi teknoloji alanında global bir lider olan ZTE, dünyanın dört bir yanındaki müşterilere mükemmellik ve değer katmak için uçtan uca entegre inovasyonlar sunmaya daima bağlı kaldı. 2015 yılında ZTE olarak 16 milyar doların üzerinde rekor bir gelir elde ettik. İnovasyonun çekirdek değeri olduğuna inanan ZTE, yıllık gelirlerinin yüzde 10’undan fazlasını Ar-Ge yatırımlarına ayırıyor. Sahip olduğu 24 binden fazla patent ile ZTE, dünyanın en güçlü fikri mülkiyet portföyüne sahiptir. Türkiye’de bizim için önemli bir müşterimiz olan TurkNet’e her zaman gerekli desteği vereceğiz.”

Türkiye’de binlerce şirkete telefon, internet, IP MPLS VPN (Sanal Özel Ağ), veri merkezi, hosting hizmeti sunan TurkNet, rekabetçi fiyatlar ile inovatif ve esnek telekom hizmetleri sunmak için fiber optik altyapısını genişletmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu