Vebitcoin de faaliyetlerine son verdiğini açıkladı

Thodex skandalının ardından bir diğer kripto para platformu olan Vebitcoin de faaliyetlerine son verdiğini duyurdu.

Yerli kripto para platformlarında sular durulmuyor. Kısa süre önce Thodex’in büyük bir skandala imza atıp işlemleri durdurmasının ardından şimdi de Vebitcoin faaliyetlerine son verdiğini açıkladı. Firmanın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre bu durumun ana sebebi kripto para sektöründe yaşanan gelişmeler.

İşte Vebitcoin internet sitesine girildiğinde karşımıza çıkan açıklamanın tam metni:

“Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.”

Son günlerde sıklıkla şikayetlere konu olan Vebitcoin’in bu kararının diğer yerli kripto para platformlarının takip edip etmeyeceği bilinmiyor. Ancak kripto para piyasalarındaki dalgalanmaların bu tarz platformların ayakta kalmasını zorlaştırdığı da bir gerçek.

Vebitcoin üzerinden işlem yapanların akibeti ise şimdilik belirsiz. Şirket gerekli adımları atacağını açıklamış olsa da kripto paralara bu platform üzerinden yatırım yapanların paralarını geri alıp almayacağı halen belirsizliğini koruyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu