Vector IT sektörünü sanatla buluşturuyor

Vector Bilgi Teknolojileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ICT Smart Update bu yıl, “IT is Art” konsepti ile 26 Mayıs Salı günü Hitachi’nin ana sponsorluğunda ve ünlü yazar, seslendirme sanatçısı Yekta Kopan’ın sunumuyla gerçekleştirilecek. 
Geleceğe yön veren, birbirinden değerli yerel ve küresel teknoloji şirketlerinin temsilcileri, kamu sektörünün önemli oyuncuları ve ülkemiz ekonomisine katma değer üreten yerel ve çok uluslu elit şirketlerin yöneticileri ICT Smart Update çatısı altında bir araya gelerek, gelişmeleri aktarma ve birebir görüşme yapma imkânı buluyor.
Konsepti itibariyle her yıl sadece sınırlı sayıda seçkin katılımcıyla gerçekleştirilen üst düzey bir etkinlik olan ICT Smart Update kapsamında misafirlerin vakitlerini en verimli şekilde değerlendirip, tespit ve teorilerini muhataplarına aktarabilmeleri ve ihtiyaçlarına yönelik çözümleri doğru kanallar üzerinden alabilmeleri amaçlanıyor.

Samsung hediye çekilişlerine sponsor oluyor

Bilgi Teknolojileri sektörüne globalde ve ülkemizde yön veren kuruluşlar arasında yer alan Zebra ve Avnet’in altın sponsorluğu; Panasonic, Wavelink, Altis ve Mantis’in gümüş sponsorluğu ile gerçekleştirilen etkinlikte, Samsung piyasaya yeni sürdüğü ürünlerle hediye çekilişlerine sponsor oluyor.

IT ART konsepti

IT is art konseptinde gerçekleştirilen etkinlik sektörün önemli STK’ları ve kuruluşlarının gücünü de arkasına alıyor. Mobil Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Prof. Dr. Kerim Alkin’in açılış konuşmasını gerçekleştireceği etkinliği, Bilişim Teknolojileri Derneği, Türk-Amerikan İş Adamları Derneği ve Türkiye’nin en iyi işverenlerini belirleyen “Great Place To Work” enstitüsü destekliyor. Bilgi Teknolojileri sektörüne yönelik yayınlar yapan basın kuruluşlarının da hazır bulunacağı etkinlik bu yıl da birbirinden değerli yöneticileri bir araya getirmeyi amaçlıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu