Vodafone'dan phablet: Vodafone Smart 4 Max

Vodafone, 6 inç ekranlı Vodafone Smart 4 Max phablet’ini tanıttı. Telefon, Türkiye’de operatör markalı olarak tanıtılan ilk phablet olarak lanse edilebilir.

 Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamada “2014’te 4G’li ilk operatör markalı akıllı telefon Vodafone Smart 4 power’ı Türkiye’de üreten Vodafone’un yeni telefonu “Vodafone Smart 4 Max”, aynı zamanda operatör markalı ilk ‘phablet’ sınıfı akıllı cihaz” denildi.
7,9 milimetre kalınlığı, 170 gram ağırlığıyla sınıfının en hafifleri arasında yer alan Vodafone Smart 4 Max; 6 inç boyutuyla mobil interneti bir keyfe dönüştürme iddiasında. 13 megapiksel Sony Exmor sensöre sahip arka kamera ile üstün kalitede fotoğraflar ve Full HD videolar çekebiliyor. Android 4.4.2 KitKat işletim sistemine sahip telefon LTE desteğiyle 150 Mbps veri aktarımı hızına erişebiliyor.
Cihazın kontratsız satış fiyatı ise 999 TL.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi: “Türkiye’nin dijital dönüşümde lideri olma vizyonu ve teknolojide global uzmanlığımızla, en son akıllı cihazlara erişimi abonelerimiz için kolaylaştırıyoruz. 2010’da Türkiye’nin ilk operatör markalı cep telefonunu, 2014’te Türkiye’nin ilk yerli üretim 4G destekli akıllı cihazını abonelerimizle buluşturduktan sonra şimdi de Vodafone Smart 4 Max ile operatör markalı ilk ‘phablet’ sınıfı akıllı cihazı Türkiye’ye getiriyoruz. Vodafone Smart 4 Max, 6 inçlik ekranıyla geniş bir görüş alanı sunarken inceliği, hafifliği ve şık tasarımıyla teknolojiyi zarafetle buluşturuyor. Vodafone’luların bu son teknoloji ve ekonomik akıllı telefonla buluşabilmesi için tarifelerine ek 24 ay taksit imkanı sunuyoruz. Vodafone Smart 4 Max ile tanışmak ve 6 inçlik ekranda mobil internet keyfini özgürce yaşamak üzere herkesi Vodafone Cep Merkezleri’ne davet ediyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu