Western Digital sürücülerin tasarımlarını yeniledi

Western Digital,  My Passport, My Passport for Mac ve My Book sabit sürücülerinin tasarımlarını değiştirdiğini duyurdu.

Ödüllü endüstriyel tasarım markası fuseproject ortaklığı ile yeniden tasarımlanan ürünlerde, müşterilerin ihtiyaçlarına odaklanıldı. Sabit sürücüler ile kullanıcı arasında bir bağ kurulmasını sağlamak amacıyla geliştirilen yeni sürücüler, aynı zamanda şifre koruması ve donanım şifrelemesi de içeriyor. Böylece müşterilerin, depoladıkları verilerin yanı sıra, My Passport ve My Book ile doğrudan bağ kurmasının da sağlanması hedefleniyor.
WD İçerik Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Jim Welsh, WD’nin yeni tasarımları ile ilgili, “Depolama alanı hızla gelişmeyi sürdürürkenwd-my-book-cw-cw ve gerek tasarım, gerekse kullanıcı deneyimi için sınırlar yükseltilmişken, ekibimiz, My Passport ve My Book ürünlerimizi bir sonraki düzeye taşımak üzere tasarım ve kullanıcı deneyimine odaklandı. Yeniden yorumlanan tasarım dili vasıtasıyla, depolamanın müşterilerimizin gündelik yaşantıları içerisinde nasıl bir öz oluşturduğuna ve yaşamlarının değerli anlarının yakalanması, korunması ve tadına varılmasının gerçek avantajlarıyla
kendilerini nasıl daha da güçlenmiş hissedeceklerine dair bir konuşmaya onları dahil etmek istedik.” dedi.
Fuseproject Kurucusu ve Temel Tasarımcısı Yves Béhar, WD’nin yeniden tasarımlanan ürünleri için “Verileri kullanış şeklimiz değişiyor; daha da çok kişiselleşen, değer verdiğimiz bir şey haline geliyor. Western Digital, fiziksel dünyamız ile dijital dünyanın kesişim noktasında ve biz de bu kesişimi simgeleyen nitelikte bir estetik yaratmak için çalıştık.” dedi.
My Passport sürücüleri, yeniden ele alınan tasarımın bir parçası olarak, altı canlı renkte –siyah, sarı, kırmızı, beyaz, turuncu ve mavi – sunulurken, My Passport for Mac ise siyah rengi ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.
Yeni WD ürünlerinin içerdiği özellikler şöyle:
My Passport taşınabilir sabit sürücüler – yeniden ele alınan tasarımıyla avucunuzun içerisine yerleşen, güvenilen ve sevilen bir taşınabilir depolama/saklama sunuyor.

• Desenli tabanı ile yeni cezbedici tasarım
• 256-bit AES donanım şifrelemesi ile şifre koruması

• Pakete dâhil WD Backup™ yazılımıyla otomatik yedeklemewd-my-passport-black-cw-cw
• 4TB’a kadar kapasite
My Pasaport, Mac sürücüler için – MacBook® bilgisayarınızın en iyi dostu.
• Desenli tabanı ile yeni cezbedici tasarım
• 256-bit AES donanım şifrelemesi ile şifre koruması
• Mac OS® X ve Time Machine® için biçimlendirilmiş ve kolay yedekleme için hazır
• 4TB’a kadar kapasite
My Book masaüstü sabit sürücü – PC ve Mac® için güvenli, yüksek kapasitede yedekleme sunuyor.
• Donanım şifrelemesi ile şifre koruması
• Pakete dahil WD Backup (yedekleme) yazılımıyla otomatik yedekleme
• 8TB’a kadar kapasite

Türkiye’de teknoloji mağazalarından, online mağazalardan ve anlaşmalı distribütörlerden satın alınabilen My Passport ve My Passport for Mac 79.99 dolar+KDV, My Book modeli ise 129.99 dolar+KDV fiyat etiketine sahip.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu