Western Digital yeni disk serisi WD Pro’yu tanıttı

Depolama teknolojileri ve çözümlerinde çözümler sunan Western Digital Corporation, My Passport Wireless Pro Wi-Fi mobil depolama ve My Cloud Pro Serisi ağa bağlı depolama (NAS) ürünlerini kapsayan WD Pro serisini tanıttı.

Özellikle yaratıcı tasarımcılar için dizayn edilmiş olan WD Pro Serisi, kullanıcılar  dış çekimde, stüdyoda veya evde kurgu yaparken içeriklerinin kesintisiz şekilde aktarımına olanak sunmayı amaçlıyor. My Cloud mobil uygulamasını kullanan ürünler Adobe Creative Cloud ile uyumlu.  Ayrıca, My Passport Wireless Pro ve My Cloud Pro Serisi aygıtların her ikisi de, içeriklerin kolay düzenlenmesi, akıcılığı ve paylaşımı açısından Plex Media Server ve My Cloud OS 3 yazılımı ile de uyumlu.WD_My Passport Wireless Pro_cw

İlgili Makaleler

My Passport Wireless Pro

My Passport Wireless Pro Wi-Fi mobil depolama,  profesyonellerin ve teknoloji meraklılarının çekim/kayıt yaparken diz üstü bilgisayarlarını beraberlerinde taşıma ihtiyacını ortadan kaldırmayı hedefliyor. Ürün doğrudan Wi-Fi kablosuz bağlantısını kullanarak, uyumlu kameralardan dosyaları otomatik olarak yedekleyebiliyor. Ayrıca ürün sürücüye bağlı durumdaki sekiz adede kadar aygıttan gelen bilgileri kaydedebiliyor ve aktarabiliyor. Daha hızlı aktarımlar için bir yerleşik SD kart okuyucusunun yanı sıra bir USB 2.0 portu içeriyor.

3TB’a kadar kapasitelerde mevcut olan My Passport Wireless Pro, 10 saatlik bir pil ömrüne sahip.  Kendi içerisine yerleşik bu pil grubu, telefon, dijital ve normal video kameralar gibi diğer aygıtları da şarj etmek için kullanılabiliyor.

 

 

My Cloud Pro Serisi Ağa Bağlı Depolama (NAS) WD_ My Cloud Pro 4100_cw

32TB’a kadar depolama sunan My Cloud Pro Serisi NAS ise, yedekleme düğmesi sayesinde, kameralardan, bellek kartı okuyucularından ya da diğer USB depolama aygıtlarından içeriye veri aktarabiliyor.  Güçlü transkodlama özellikleri, My Cloud Pro Serisi NAS’ın 4K video da dâhil popüler formatlarda içeriklerin kullanımı, düzenlenmesi, depolanması ve canlı akışını gerçekleştirebilmesini sağlıyor. My Cloud Pro Serisi NAS,tasarımcılara, WD’nin My Cloud uygulaması ve MyCloud.com uzak erişimini kullanarak, kendi iş istasyonlarından uzakta iken, belirgin ölçüde daha fazla kontrol olanağı sunuyor.

My Passport Wireless Pro Temmuz ayı, My Cloud Pro Serisi NAS aygıtları ise Ağustos itibariyle Türkiye’deki teknoloji mağazaları, online mağazalar ve distribütörler gibi WD anlaşmalı noktalarda, yetkili satış noktalarında ve wdstore.com’da bulunabilecek.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu