WhatsApp görüntülü aramalar için resim içinde resim özelliği sunuyor

iPhone kullanıcılarının uzun zamandır beklediği bu özellik, kullanıcıların görüşme sırasında video akışını kapatmadan diğer uygulamalara erişmesine olanak tanıyor.

WhatsApp, en son güncellemesiyle iOS uygulaması için resim içinde resim özelliğini kullanıma sunuyor. iPhone kullanıcılarının uzun zamandır beklediği bu özellik, kullanıcıların görüşme sırasında video akışını kapatmadan WhatsApp’a veya diğer uygulamalara erişmesine olanak tanıyor.

Şirket, iOS uygulamasının 23.3.77 sürümüyle bu özelliği kullanıma sundu. Şimdiye kadar, bir WhatsApp görüntülü araması sırasında iPhone’unuzda başka bir uygulamaya geçtiğinizde, diğer kişi video akışınızı görüntüleyemiyordu. Yeni özellik, aramayı kesmeden FaceTime’daki gibi görüntülü bir şekilde konuşmanıza devam etmenizi sağlıyor.

Bu ayın başlarında WhatsApp, ses güncellemeleri, Durumlara yönelik emoji tepkileri, Heykellerdeki zengin bağlantı önizlemeleri, bir güncellemeyi kimlerin görüntüleyebileceğini kısıtlama ve profil çevresinde halkalar gösterme dahil olmak üzere Durumla ilgili bir dizi özelliği de kullanıma sundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu