WhatsApp ‘Kendinize Mesaj Atın’ özelliğini kullanıma sunuyor

WhatsApp, uzun bir aradan sonra kullanıcıların kendi kendilerine mesajlaşabilecekleri özelliği kullanıma sundu.

Meta’nın sahibi olduğu popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yakında kullanıcıların kendi kendilerine mesaj göndermelerine izin verecek. Slack gibi birçok uygulama, kullanıcıların kendilerine mesaj göndererek notlar almaları için kişisel bir alan ekleyen bu özelliğe zaten sahip. Şimdi, WhatsApp da bu listeye katılıyor ve güncelleme şu anda iOS ve Android cihazlarda kullanıma sunuluyor.

Bu özellik, kişi listenizdeki biriyle sohbet başlatmaya benzer şekilde kullanılabilir olacak. Bununla birlikte, kendinize mesaj gönderme seçeneği de kişi listenizin en üstüne sabitlenerek ana ekranınıza kendinizle sohbet etmek için bir kısayol da eklenebilecek. Seçeneğin şu anda WhatsApp iOS sürüm 22.23.74 ve Android sürüm 2.22.23.77’de mevcut olduğu belirtiliyor.

WhatsApp, bu sohbetin uçtan uca şifreli olacağını söyledi. Şimdiye kadar WhatsApp’ta kendinize mesaj göndermenin tek yolu, biriyle bir grup oluşturmak, onu kaldırmak ve ardından bu alanı notlarınız için kullanmaktı. WhatsApp Masaüstü’nden sonra, Meta nihayet erişilebilirliği aynı anda birden fazla telefona genişletiyor. Bu, hangi cihazı kullanırsanız kullanın mesajlarınızın, dosyalarınızın, resimlerinizin ve hatta notlarınızın parmaklarınızın ucunda olması dahil olmak üzere birçok avantaj sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu