WhatsApp, aramalarda paylaşılabilir bağlantı özelliği sunuyor

WhatsApp, kullanıcılarının diğer kişileri bir aramaya davet etmesi için bağlantı paylaşma özelliği sunuyor.

Whatsapp, kullanıcılarının diğer kişileri bir aramaya katılabilmesi için tek donuşla bağlantı özelliğini kullanıma sunuyor. Bu yeni özellik, WhatsApp’ın en son sürümünde bulunuyor. Kullanıcılar, aramalar sekmesi altında bir video bağlantısı oluşturma seçeneği üzerinden paylaşım yapabilecek. Ancak WhatsApp, kullanıcıların henüz arama planlamasına izin vermeyeceğini de belirtti.

Sohbet uygulaması, bağlantının 90 günlük hareketsizliğinden sonra devre dışı kalıyor. Ayrıca bağlantı, WhatsApp kullanmayan birine gönderildiğinde direkt uygulamayı indirmeye yönlendiriyor.

Bununla birlikte şirket, şu anda 32 kişilik şifreli görüntülü görüşmeleri test ettiğini de açıkladı. Genişletilmiş grup arama özelliğini ilk olarak Nisan ayında duyuran Meta, şimdilerde bu özelliği sınırlı bir kullanıcı grubuyla test ediyor.

Görüntülü görüşme bağlantıları, Zoom veya Google Meet gibi uygulamalarda yaygın olarak kullanılıyor. Popüler sohbet uygulaması WhatsApp da sunduğu bu yeni özellikle rakiplerinin yanında yer almayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu