Windows 11 beta sürümü yayınladı

Windows 11 işletim sistemini birkaç hafta önce duyuran Microsoft, işletim sisteminin ilk beta sürümünü yayınladı.

Windows 11 Beta, Windows Insider Programına kayıtlı olanlar için mevcut. Şirkete göre, beta sürümü ilk sürümüne kıyasla daha az değişkene sahip.

Windows’un bu yeni sürümünü test etmek için kullanıcıların Microsoft tarafından belirlenen uyumluluk gereksinimlerini karşılayan bir bilgisayara sahip olması gerekiyor. İlk sürümünü yüklemiş olanlar, Ayarlar > Windows Update > Windows Insider Programı’na giderek ve ardından Insider Ayarlarını Seç’e tıklayarak Beta sürümüne geçebilirler.

Beta sürümlerinin geliştirme sürümlerinden daha kararlı olmasına rağmen, bunların hala kararlı sürümler olmadığını ve hatalara, çökmelere ve eksik özelliklere sahip olma ihtimalinin yüksek olduğunu unutmayın. Bu nedenle, Windows 11’i birincil cihazınıza yüklememenizi öneriliyor.

Windows 11 işletim sistemi, ortalanmış Başlat menüsü ve Görev Çubuğu tasarımı, yuvarlatılmış köşeler, yeni sesler ve çok daha fazlasını içeren yeni bir kullanıcı arabirimine sahip. Mevcut önizleme sürümü, kutu içi uygulama deneyimi ve Android uygulama desteği gibi bazı ilginç özellikleri kaçırıyor ancak Microsoft, yakında buna dair testlere gireceklerini ekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu