Xerox ve Vortran’dan salgın sürecinde medikale önemli destek!

Xerox ve Vortran Medical Technology, COVID-19 ile savaşa karşı mücadele eden hastaneler ve acil müdahele birimleri için Vortran’ın G02Vent solunum cihazı ve ilgili Havayolu Basınç Monitorü’nün üretiminin hızlandırılması ve ölçeklendirilmesi için birlik oluyor.

Hastaların nefes almalarını desteklemek için gerekli olan ventilasyon ekipmanın eksikliğine hızlıca yanıt vermek üzere güçlerini birleştiren iki şirket, önümüzdeki aylarda 1 milyona yakın solunum cihazı üretmeyi hedefliyor. Ek olarak, iki şirket, Haziran 2020 tarihine kadar yaklaşık 140 bin galon el dezenfektanı üretimi için harekete geçti. Xerox’un ürettiği dezenfektanların ilk teslimatları Nisan sonunda yapıldı. Dezenfektanlar onaylı tedarikçiler olan yetkili satıcılara dağıtılacak. Xerox Başkan Yardımcısı ve CEO’su John Visentin “Bu dönem, her şirketin, her
kişinin topluma yardım etmek için neler yapabileceğini gözden geçirme zamanıdır. En akıllı olanlarımız Vortran’ın en akıllı olanlarıyla buluştu ve bu ciddi teknolojinin seri üretiminin nasıl yapabileceğini buldular. Ön saflarda yer alan doktorların, hemşirelerin ve sağlık görevlilerinin, COVID-19 hasta sayısının artışı durumunda yardıma ihtiyaç duydukları kaynaklara sahip olduklarından emin olmalarına yardımcı olmak istiyoruz” ifadesinde bulundu. “Xerox ile olan ortaklığın açık bir hedefi var; mümkün olduğunca fazla hayat kurtarmaya yardımcı olmak. Vortran’ın kanıtlanmış teknolojisi ve Xerox’un yüksek ölçekli üretim yeteneğiyle, önümüzdeki aylarda sağlık uzmanlarına 1 milyona kadar solunum cihazı sağlayabileceğimize inanıyoruz” açıklamasında bulunan Vortran Kurucu Ortağı ve CEO’su Gordon A. Wong, “Bu, şimdiye kadar yaptığımız en önemli şey olacak” dedi.

Xerox, FDA-onaylı solunum cihazlarını ve APM-Plus cihazlarını şirketin kurulduğu ve varlığının büyük bir bölümünü sürdürdüğü Rochester, NY dışındaki tesisinde üretmeyi planlıyor. Vortran da Sacramento, CA’daki mevcut tesisinde solunum cihazlarını üretmeye devam edecek.
Acil kullanım, doğal afetler ve COVID-19 pandemisi gibi salgın hastalıklar için tasarlanan Vortran’ın GO2Vent cihazı, dakikalar içinde kurulabilen, gazla çalışan, tek kullanımlık bir solunum cihazıdır. GO2Vent, 30 güne kadar sürekli solunum desteği sağlayabilir ve Vortran’ın APM-Plus cihazından bağımsız olarak çalışır. GO2Vent ve APM-Plus’ın üretimini artırmaya ilaveten, Xerox ve Vortran, Covid- 19’a karşı mücadelenin ön saflarında yer alan sağlık uzmanlarının geri bildirimlerini de analiz ederek üretime devam edecek. Ürünlerin dağıtımını hem Xerox hem de Vortran yapacak.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu