Xiaomi Mi Pad 5, klavyesiyle geliyor

Resmi tanıtımına sadece birkaç gün kala Xiaomi, Weibo aracılığıyla Mi Pad 5'in bazı görüntülerini yayınladı. En son resmi teaser, cihazın bir klavye ile geleceğini gösteriyor.

Klavyenin, kullanıcıların tabletle birlikte bir paket olarak satın almaya karar verebilecekleri ek bir aksesuar olarak gelmesi muhtemel. Klavyenin yüzeyi de deri bir dokuya sahip gibi görünüyor ancak bu noktada bununla ilgili daha fazla ayrıntı yok. Klavyede ayrıca Akıllı Kalemi saklamak için bir bölme bulunabilir.

Xiaomi’nin daha önceki bir teaser’ının Mi Pad 5’in bir Smart Stylus Pen ile geleceğini doğruladığını hatırlatalım. Kalemin adı Xiaomi Smart Pen ve yakın zamanda bir FCC listesinde görüldü. Bluetooth bağlantısı olan düşük enerjili bir cihaz olabilir.

Önceki resmi teaser ayrıca, modellerden biri için metal bir gövdeye ve hatta LTE/5G desteğine (muhtemelen Mi Pad 5 Pro) sahip olacağını gösteren bir anten bant hattını ortaya çıkardı. Tabletin ekranının da yuvarlatılmış köşelerle geldiği görülüyor. Mi Pad 5 serisi için önceki resmi olmayan teaserlar, çift arka kamera kurulumu ve bir flaş modülü ortaya çıkardı.

Mi Pad 5 serisinin Mi Pad 5 Lite, Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro olmak üzere üç modelde piyasaya sürüleceği söyleniyor. Üç modelin her biri 10.9 inç IPS LCD ekrana, 120Hz ekran yenileme hızına ve 240Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip olacak. Mi Pad 5 Lite, serideki en düşük seviyedir ve Qualcomm’un Snapdragon 860 yonga setinden güç alacak. Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro ise daha yüksek Snapdragon 870 yonga setine sahip olacak.

Xiaomi Mi Pad 5 serisi için hala eksik olan birkaç detay var ancak lansmana günler kala tüm detayları yakında öğreneceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu