Xiaomi Mi Pad 5 özellikleri belli olmaya başladı

Son gelen haberlere göre, Xiaomi'nin Mi Pad 5 adlı yeni tabletini piyasaya sürmeye hazırlanırken yeni gelişmelerin yaşanıyor. Cihazın bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürülebileceği ve yakın bir zamanda tanıtılacağı anlamına geliyor.

Yaklaşan cihaz hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkaran yeni bir raporlar da ortaya çıktı. Mi Pad 5’in ekran tasarımı için Apple iPad Pro’ya benzer dik açılı bir kenar tasarımıyla geleceği söyleniyor.

İnce ve hafif gövdeli cihazın 120Hz yenileme hızına sahip bir LCD ekrana sahip olacağı ve ek koruma için yana monte edilmiş bir parmak izi sensörüyle geleceği söyleniyor. Şirketin, standart model ile aynı tasarıma sahip Mi Pad 5’in Pro versiyonunu piyasaya sürmesi bekleniyor.

Daha önceki raporlar, Mi Pad 5’in MediaTek Dimensity 1200 yonga seti tarafından destekleneceğini iddia ederken Pro varyantı Qualcomm Snapdragon 870 SoC ile gelecek. Cihazın 2K ekran çözünürlüğüne sahip bir ekrana sahip olabileceği de söyleniyor. Cihaz ayrıca 4,260mAh çift hücreli bir batarya ile çalışıyor.

İlgili Makaleler

Belirtildiği gibi, Mi Pad 5 serisinin lansman tarihi henüz onaylanmadı ancak gelen haberlere göre, cihazın bu yıl Temmuz ayında resmi hale gelebileceğini gösteriyor. Piyasaya sürüldüğünde ürün, piyasadaki en yüksek kaliteli tabletlerden biri olacak ve yaklaşık 470 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu