Xiaomi Mix Flip uluslararası piyasaya çıkabilir!

Mix Flip, aynı dönemde tanıtılması beklenen Samsung’un Galaxy Z Flip6 modeliyle doğrudan rekabet edecek gibi görünüyor.

Xiaomi, katlanabilir akıllı telefonları küresel pazarda rekabetçi bulduğuna karar vermiş gibi görünüyor. Bu nedenle bir sonraki Mix Flip modelinin Çin dışında da satışa sunulması bekleniyor. Xiaomi’nin Mix Fold modelleri şu ana kadar sadece Çin’de mevcuttu, bu yüzden hem Çinli üretici hem de diğer markalar için bu büyük bir değişiklik.

Yaklaşan Mix Flip’in uluslararası olarak satışa sunulacağına dair tek kanıt, GSMA’nın IMEI veritabanında yer alması. Telefon, 2405CPX3DG model numarasıyla listeleniyor ve genellikle küresel olarak mevcut olan cihazlara işaret eden “G” harfiyle belirtiliyor. Mix Flip’in Temmuz ayında gelmesi bekleniyor ve önceki raporlara göre piyasada bulunan en güçlü katlanabilir telefonlardan biri olacak.

Xiaomi Mix Flip Uluslararası Piyasaya Çıkabilir!
Xiaomi Mix Flip Uluslararası Piyasaya Çıkabilir!

Xiaomi’nin Mix Flip modeli, Qualcomm’un henüz duyurulmamış Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisini taşıması ve 50 megapiksel ana kamera, 60 megapiksel 2x telefoto ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera içeren üçlü kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Mix Flip, aynı dönemde tanıtılması beklenen Samsung’un Galaxy Z Flip6 modeliyle doğrudan rekabet edecek gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu