Yeni uygulama Peach ne işe yarıyor?

Son dönemin gözdeleri uygulamalar arasına yeni bir uygulama daha girdi. Peach adı verilen uygulama, kolay komutlarla insanlara ulaşmayı sağlayan bir platform olarak ön plana çıkıyor. 

Peach, size listenizdeki kişilere mesaj göndermenin yanısıra, “el sallama”, “öpücük”, “kek gönderme” gibi şeyler yapma imkanı veren bir sosyal medya ağı. Peach’de listenizdekilerin en son ne yaptığını görmek, ya da kolay komutlarla bir çok şey yapabilmek mümkün “Bunda çok özel bir şey yok” diyebilirsiniz fakat Peach yazılı komutlarının içinde gayet özel bir mini özellik de var. Bir fotoğraf ya da benzeri görüntüyü iliştirmek için menülerden gitmek yerine Peach size, daha zengin içeriği daha kolayca koyabilmenizi sağlayan bir dizi komut veriyor.

Birçok menüden geçmeden kolay kullanım özelliği
Bu, uygulamaya göz korkutucu bir sürü menüden geçmeden istediğini yapabilme imkanı veren büyük bir kullanım kolaylığı sağlıyor.
Bilgisayarların yeni ortaya çıktığı ve “Run” (Başlat) düğmesine basmadan hiç bir şeyin başlamadığı o eski günleri hatırlatan tatlı bir yanı da var.
Peach, bu komutlara “Sihirli Kelimeler” anlamında “Magic Words” diyor. Bu uygulamanın yaratıcısı Dom Hoffman’ın daha önceki çalışması Vine 2012 yılında Twitter tarafından alındığında başarıya ulaştı. (BBC)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu