Zscaler, AI destekli üretken siber çözümler paketinin tanıtımını yaptı

Zscaler'ın proxy tabanlı mimarisi, geniş dil modelleriyle birleştiğinde, işletmenin güvenlik durumunu kapsamlı bir şekilde gözlemliyor.

Zscaler, gelişmiş güvenlik çözümleri sunan bir platformun duyurusunu yaparak işletmelerin ve müşterilerin veri güvenliğini korumayı hedefliyor. Bu çözüm, Zscaler’ın geniş veri havuzundan yararlanarak AI/ML veya üretken yapay zeka kullanarak ihlalleri tahmin etmeyi, önlemeyi ve müdahale etmeyi amaçlıyor.

Bu platformun proxy tabanlı mimarisi, Zscaler’ın güvenli bağlantı için geniş dil modelleriyle birleştiğinde, işletmenin güvenlik durumunu kapsamlı bir şekilde gözlemlemesine olanak tanıyor. Aynı zamanda, yapay zekayı sürekli olarak geliştirmek için büyük hacimli anonimleştirilmiş eğitim verileri sağlanıyor.

Zscaler uzmanları, üretken yapay zekanın teknolojide bir dönüm noktası olduğunu ve büyük hacimli kurumsal verilere sahip olan işletmelerin gelecekte liderler olarak ortaya çıkacağını belirtiyor. Şirket, müşterilerin yeni teknolojinin gücünden güvenli bir şekilde yararlanmasını sağlayarak ihlalleri tahmin etmek için yeni güvenlik yetenekleri sunarak önemli bir adım attığını ifade ediyor.

Son olarak, Zscaler’ın yakın zamanda üretken yapay zeka kullanarak hassas sonuçlar elde etmek için bazı yenilikleri geliştirdiği belirtiliyor. Proaktif yaklaşımlar, veri güvenliğini sağlamak için AI motorlarının değişen bulut tabanlı politikalardan öğrenmesini ve ilkeler önermesini sağlıyor. Ayrıca, bir etki analizi gerçekleştirerek güvenlik operasyonlarını basitleştirirken güvenlik duruş kontrolünü ve gelecekteki ihlalleri önlemeyi destekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu